LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Real Sociedad İddaa Tahmini 25.02.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Real Sociedad deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valencia kazanır 3.00, beraberlik 3.25, Real Sociedad kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.  

Valencia Düşme Hattında

Valencia, La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta Getafe deplasmanına konuk olan Valencia, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın son dakikalarında yedikleri golle puan alamadılar. Üst üste 5 maçtır mağlup olan Valencia’nın tam 8 maçtır ise galibiyet alamadığını belirtelim. Yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına kadar gerileyen Valencia, bu hafta Mestalla’da Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Valencia’da Nico Gonzalez ve Edinson Cavani sakat olan isimler.

Real Sociedad Galibiyet Peşinde

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Celta Vigo ile karşılaşan Imanol’un ekibi, 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Real Sociedad’ın La Liga’da oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim. 4. Sıradaki Atletico Madrid ile de aradaki puan farkı 2’ye kadar indi. Bu hafta Valencia’ya konuk olacak Real Sociedad’da Umar Sadiq, Aritz Elustondo, Martin Merquelanz ve Mohamed Ali Cho sakat olan isimler.

Valencia – Real Sociedad Maç Bilgileri

Valencia – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Nico Gonzalez ve Edinson Cavani sakat olan isimler. Real Sociedad’da Umar Sadiq, Aritz Elustondo, Martin Merquelanz ve Mohamed Ali Cho sakat olan isimler.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

Real Sociedad'ın ilk 11'i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Valencia, La Liga’da üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe karşısında da 1-0 kaybederek mağlubiyet serisini 5 maça çıkarttılar. Üstelik La Liga’da 8 maçtır da kazanamadıklarını belirtelim. Real Sociedad’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo karşısında 2 puan bıraktılar. Son 4 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiler. Valencia’nın galibiyete ihtiyacı var ama işleri pek kolay değil. Mestalla’da oynanaacak maçta her iki takımdan da bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, sürpriz yaptı. Mestalla’da Real Sociedad’ı 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.