Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Bochum İddaa Tahmini 25.02.2023

Werder Bremen iç sahada Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 22. hafta mücadelesi, 25 Şubat Cumartesi akşamı 17:30’da sahne alıyor. Mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Betroad, Werder Bremen galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.74, Bochum galibiyetine ise 3.59 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanına konuk olan Werder Bremen, son 8 haftada 6. yenilgisini aldı. Ev sahibi sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, 2-0’lık Dortmund mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdürdü. 21 haftada 13 golle lige damga vuran Fülkurg, sakatlıktan dönse de, henüz eski formunu yakalayamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde istikrardan uzak kalan Werder Bremen, üst sıra savaşından büyük ölçüde koptu. 27 puanla 11. sırada yer alan Ole Werner’in öğrencileri, bu hafta Bochum karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Bochum engelini deplasmanda zorlanmadan geçmeyi başarmış ve 2-0’lık galibiyete imza atmışlardı.

Bochum Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftanın en zayıf savunma performansını ortaya koyan Bochum, Play Out hattına geriledi. 21 haftada tam 51 gol yiyen konuk ekip, son 2 haftada önce Bayern Münih’e 3-0, ardından Frankfurt’a ise 2-0’lık skorlarla teslim oldu. 180 dakikadır skor dahi üretmeyi başaramıyorlar. Play Out hattına kadar gerileyen ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Thomas Letsch’in öğrencileri, aynı zamanda ligin en kötü deplasman karnesine sahip. Dış sahada çıktıkları 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildiler. 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan ve hem savunma hem de dış saha karnesiyle, Bochum güven vermekten çok uzak kaldı.

Werder Bremen – Bochum Maç Bilgileri

Werder Bremen – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Mitchell Weiser’in sakatlığı devam ediyor. Niklas Stark ise kart cezalısı. Bochum’da ise Anthony Losilla kart cezalısı. Holtmann ve Zoller’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Fülkurg.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Takuma Asano, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Patrick Osterhage, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Son haftalarda istikrardan uzak kalan Werder Bremen, ligin en fazla gol yiyen ve deplasmanda en kötü performansını sergileyen Bochum karşısında fırsatları iyi değerlendirecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fullkrug, Schmidt ve Ducksch’un golleri Werder Bremen’i galibiyete taşıdı. Ev sahibi Bochum karşısında iç saha avantajını çok iyi değerlendirdi ve rahat bir galibiyet aldı.