LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Barcelona İddaa Tahmini 26.02.2023

İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Barcelona bu hafta deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Almeria ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almeria kazanır 6.70, beraberlik 4.85, Barcelona kazanır ise 1.46 olarak açıklanmış. 

Almeria 3 Maçtır Kaybediyor

Almeria, La Liga’da üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafat Girona deplasmanına konuk olan Almeria, sahadan 6-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Devreye 4-0 geride giren Almeria’nın ilk yarıdan havlu attığını belirtelim. La Liga’da oynadığı son 3 maçı da kaybeden Rubi’nin ekibinde moraller bozuk. Düşme hattına da yaklaşan Almeria, bu hafta La Liga lideri Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Barcelona Net Favori

Barcelona, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde mağlup oldu. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 2-1 kaybettiler ve Avrupa Ligi’nden elendiler. La Liga’da ise am 7 maçtır kazanan bir Barcelona var. Geçen hafta sonu Camp Nou’da Cadiz’i 2-0 ile geçen Xavi’nin ekibi üst üste 7. Galibiyetini elde etti ve liderliğini sürdürdü. Bu hafta sonu konuk olacakları Almeria deplasmanında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri’nin sakatlıkları sürüyor.

Almeria – Barcelona Maç Bilgileri

Almeria – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri’nin sakatlıkları sürüyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Gavi, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Cadiz’i 2 golle geçen Barcelona, üst üste 7. Galibiyetini almayı başardı. Hafta içi ise Manchester United’a Old Trafford’da 2-1 kaybederek Avrupa Ligi’ne veda ettiler. Almeria ise üst üste 3 maçtır kaybediyor. Geçen hafta Girona deplasmanında 6 yediler. Son 3 maçta puan alamadıklarını ve düşme hattına iyice yaklaştıklarını belirtelim. Barcelona’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Formsuz Almeria deplasmanında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, şampiyonluk yarışında beklenmedik bir yenilgi yaşadı. 3 maçtır kaybeden Almeria’ya deplasmanda 1-0 mağlup oldular.