Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna İnter İddaa Tahmini 25.02.2023

İddaa fikstüründe 26 Şubat Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 24. hafta mücadelesinde, Bologna ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Bologna kazanır seçeneğine 4.90, beraberliğe 3.70, İnter kazanır seçeneğine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.27, beraberliğe 3.23, konuk ekibe ise 1.52 oran veriyor.

Bologna Evine 3 Puanla Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 23. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Bologna, Roberto Soriano ve Riccardo Orsolini’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete imza attı. Evine 3 puanla dönmeyi başaran Bologna, son 5 haftada 4. kez galip gelmeyi başardı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Thiago Motta’nın öğrencileri, puanını 32’ye yükselterek, 8. sırada yer aldı. Avrupa umutları devam eden Bologna, bu hafta sezonun ilk yarısında 3 puan kaybettiği İnter’i sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında İnter maçı tam anlamıyla kabusa dönüşmüş ve deplasmanda 6-1’lik hezimetle dönmüşlerdi. Ancak 24. hafta önce Bologna çok daha formda ve moralli.

İnter Takibi Bırakmadı

İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur kapısını araladı. Son 16 eşleşmesinin ilk maçında Porto’yu iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’ndeki yükselişini devler sahnesine taşıdı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Cremonese, Milan ve Udinese karşısında galip gelmeyi başaran İnter, Sampdoria deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, zirvenin 15 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk yarışında daha fazla hata yapma şansı kalmayan İnter, bu hafta Bologna deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında 6-1’lik galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Bologna karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Bologna – İnter Maç Bilgileri

Bologna – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Joshua Zirkzee ve Nicola Sansone’nin sakatlıkları devam ediyor. İnter’de bu hafta Joaquin Correa sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Riccardo Orsolini.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde liderlin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden İnter, şampiyonluk umutlarını 15 puan geride sürdürüyor. Hata kredisini dolduran İnter’in deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Formda İnzaghi’nin öğrencileri, evine 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna haftanın sürpriz galibiyetlerinden birine imza attı. Ev sahibi Riccardo Orsolini’nin tek golüyle, iç sahada İnter’i mağlup etmeyi başardı.