Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Liverpool İddaa Tahmini 25.02.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Liverpool deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Mücadele saat 22.45’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Crystal Palace ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 4.70, beraberlik 4.00, Liverpool kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Galibiyete Hasret

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de yine puan kaybı ile kapattı. Konuk oldukları Brentford deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Crystal Palace’da kötü gidişat devam ediyor. En son galibiyetini Aralık ayında alabilen Patrick Vieira’nın ekibi, Bournemouth deplasmanında 2-0 kazanmıştı. Crystal Palace, bu hafta ise Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Crystal Palace’da Sam Jonhstone, Nathan Ferguson ve Wifried Zaha’nın sakatlıkları sürüyor. 

Liverpool Favori Taraf

Liverpool, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Newcastle United’a konuk oldu. Rakibini ilk 20 dakikada buldukları gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçta 6 puan toplayan Jurgen Klopp’un ekibi Avrupa umutlarını da devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi farklı bir mağlubiyet yaşadılar. Anfield’da konuk ettiği Real Madrid karşısında 2-0 öne geçen Liverpool, sahadan 5-2’ilk mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak Liverpool’da Thiago, Arthur, Ibrahima Konate ve Luis Diaz’ın sakatlıkları var. 

Crystal Palace – Liverpool Maç Bilgileri

Crystal Palace – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Sam Jonhstone, Nathan Ferguson ve Wifried Zaha’nın sakatlıkları sürüyor. Liverpool’da Thiago, Arthur, Ibrahima Konate ve Luis Diaz’ın sakatlıkları var. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçını da kazandı. Everton ve Newcastle United galibiyetlerinin ardından çıkışa geçtiler. Crystal Palace’da ise galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta Brentford’a konuk olan Patrick Vieira’nın ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de 7 maçtır kazanamayan bir Crystal Palace var. Liverpool, maçın net favorisi. Klopp’un ekibi bu maçta da galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’da puan kayıpları devam etti. İç sahada konuk ettikleri Liverpool ile golsüz berabere kaldılar. Galibiyet hasretleri ise 8 maça çıkmış oldu.