Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 26.02.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.58, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Freiburg Yakın Takipte

Freiburg iç saha etkisiyle Almanya Bundesliga’ya ilk 21 haftada damga vuran takımlar arasında yer alıyor. 10 haftalık iç saha fikstüründe sadece Dortmund engeline takılan Christian Streich’in öğrencileri, taraftarı önünde 9 maçtır yenilmiyor. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan ev sahibi, son 2 haftada Stuttgart ve Bochum’u mağlup etmeyi başarırken, zirveyle puan farkını 3’e kadar indirdi. Bochum karşısında geçtiğimiz hafta 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Freiburg, ilk 21 haftanın sürpriz takımları arasında yer alıyor. Ev sahibi sadece Bundesliga’da değil, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde de harika bir sezon geçiriyor. Son 16 biletini doğrudan alan Freiburg, çıktığı 27 resmi maçta sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor. Bu hafta iç sahada Bayer Leverkusen’i konuk edecekler.

Bayer Leverkusen Tur Biletiyle Döndü

Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na yükseldi. Play Off Turu’nun ilk maçında alınan 3-2’lik Monaco mağlubiyetinin ardından, Almanya Bundesliga’da ise iç sahada Mainz 05’e aynı skorla kaybeden konuk ekip, zorlu Monaco deplasmanından 3-2’lik galibiyet alırken, maçı seri penaltılara taşıdı. Penaltılar sonucunda ise tur bileti Bayer Leverkusen’in oldu. İlk maçta yaptığı hataları telafi etmeyi başaran konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise son 4 maçının 3’ünü kaybetti. Lige moralli ancak yorgun dönüyorlar. Sezonun ilk yarısında mağlup oldukları Freiburg’a karşı, deplasmanda galibiyet arayacaklar.

Freiburg – Bayer Leverkusen Maç Bilgleri

Freiburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor. Christian Günter ise kart cezalısı. Bayer Leverkusen’de ise Amine Adli ve Jonathan Tah kart cezalısı. Adli, Sinkgraven, Diaby ve Aranguiz’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Breel Embolo, Sardar Azmoun.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezonun en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Freiburg, zirveyle puan farkını 3’e kadar indirdi. Liderliğe bu kadar yaklaşan ev sahibi, Bayer Leverkusen karşısında galip gelerek, iç saha etkisini ve zirve takibini devam ettirecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg ve Bayer Leverkusen, 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. Freiburg ilk yarıyı Vincenzo Grifo’nun golüyle 1-0 önde kapatırken, Leverkusen ikinci yarıda Sardar Azmoun ile skoru eşitledi.