İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.02.2023

25 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Leipzig – Frankfurt: İY 0, 2.07 (iddaa) – 2.35 (Bets10); Almanya Bundesliga’da zirve yarışını yakından ilgilendiren 22. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaşacak. 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak maçın, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Wolfsburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Leipzig, zirveye bir adım daha yaklaştı. 3-0’lık galibiyetin ardından, lider ile aralarındaki puan farkı 4’e indi. Son 14 haftada sadece Union Berlin engeline takılan Marco Rose’nin öğrencileri, geri kalan 13 haftadan 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Şampiyonluk yarışını bırakmayan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta içi Manchester City’i sahasında konuk eden Leipzig, İngiliz devine galibiyet şansı vermedi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, ev sahibi Çeyrek Final umutlarını korudu. Bu hafta Frankfurt’u sahasında konuk edecek olan Leipzig, en yakın rakibi karşısında kazanarak, zirve umutlarını korumak istiyor. Eintracht Frankfurt rotasını büyük ölçüde Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Napoli engeline takıldı ve iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca formda rakibi karşısında etkisiz kalan konuk ekipte, Kolo Muani ise kırmızı kart cezalısı olarak rövanşta cezalı duruma düştü. Almanya Bundesliga’da ise zirve mücadelesi veren Frnakfurt, devler sahnesi dönüşünde zirve takibini sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e karşı alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, lider ile puan farkı 5’e indi. Son 9 haftada sadece 1 mağlubiyet alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Leipzig karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında Leipzig engelini iç sahada 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. Ancak Leipzig sezonun ikinci yarısında çok formda. Şampiyonlar Ligi dönüşünde karşı karşıya gelecek olan Leipzig ve Frankfurt, Almanya Bundesliga’da zirve mücadelesi veriyor. Son haftaların formda takımları, bu zorlu sınavı kayıpsız geçmek istiyor. Dev maçın ilk yarısında, tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Hoffenheim – Dortmund: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin ortağı Borussia Dortmund, 25 Şubat Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Hoffenheim, galibiyet hasretini tam 11 haftaya çıkardı. Son 11 haftanın en zayıf halkası olduklarını söyleyebiliriz. 11 haftalık fikstürden 9 mağlubiyet, 2 beraberlik alan ev sahibinin düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye indi. 2 hafta önce göreve Pellegrino Matarazzo’yu getiren Hoffenheim, önce Bayer Leverkusen, ardından Augsburg karşısında mağlubiyetlerine devam etti. Teknik adam değişikliği hem mağlubiyetlere hem de savunma zafiyetlerine çare olmadı. Son 11 haftada 30 gol yiyen ev sahibi, bu hafta zirvenin ortağı Dortmund karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son 13 haftaya girilirken, Borussia Dortmund şampiyonluk yarışını bırakmıyor. Ligde 6 haftadır kazanmayı başaran Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Hertha Berlin’i iç sahada 4-1 mağlup ederek, zirveye ortak oldu. Lider Bayern Münih’in mağlup olduğu hafta, Sarı Siyahlılar harika bir performans sergiledi. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi iç sahada 1-0 mağlup ederek lige dönmelerine karşın, en ufak yorgunluk belirtisi göstermediler. 6’da 6 yapmayı başaran Dortmund, toplamda 44 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 27 gole izin verdi. Son 6 haftalık fikstürde 17 kez rakip fileleri havalandırdıklarını söyleyelim. Formunun zirvesine çıkan konuk ekip, liderlik koltuğuna haftalar sonra ortak olmayı başarırken, Hoffenheim deplasmanında kolay kolay hata yapmayacaktır. Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya 6 galibiyetle damga vurmayı başaran Dortmund, zirvenin ortağı olarak çıkacağı 22. haftada, Hoffenheim engelini zorlanmadan geçecek ve rakiplerinin hata yapmasını bekleyecektir.

Köln – Wolfsburg: MS 2, 2.56 (iddaa) – 2.95 (Bets10); Almanya Bundesliga’da 22. hafta heyecanı devam ederken, Köln sahasında Wolfsburg’u konuk edecek. 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak maçı, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Köln, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. 90 dakika boyunca hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bu mağlubiyetle birlikte 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. 5 haftalık fikstürden 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Köln, son olarak Frankfurt’u 3-0 mağlup etmişti. Stuttgart karşılaşmasına kadar son 5 haftada 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 1 gole izin vermişti. Soğuk duş etkisi yaratan Stuttgart mağlubiyetinin ardından, bu hafta iç sahada Wolfsburg ile karşı karşıya gelecekler. Düşme hattından sadece 6 puan uzaklıkta yer alan Köln, tehlike hattından uzaklaşmak istiyor. Wolfsburg son haftalarda formsuz. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Niko Kovac’ın öğrencileri, 3 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. En alt sıradaki Schalke 04 karşısında alınan golsüz beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Leipzig’e karşı 3-0 mağlup oldular. 180 dakikadır skor üretmeyi başaramayan Wolfsburg, 4 haftalık kötü gidişatın öncesinde ise Almanya Bundesliga’ya 10 maçlık yenilmezlik ve 6 haftalık galibiyet serisiyle damga vurmayı başardı. Etkileri kısa sürse de, üst sıralarda yer almaya devam ediyorlar. 30 puanla 7. sırada yer alan Wolfsburg, Köln deplasmanında kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor. 10 haftalık yenilmezlik serisinin ardından, üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Wolfsburg, zor günlerden çıkış bileti arıyor. Niko Kovac eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, Wofsburg deplasman galibiyetiyle kötü gidişatı durduracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.37

Bets10 Bahis Oranı: 12.61