İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 25.02.2023

25 Şubat Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi’nde yer alan mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Montpellier – Lens: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; İddaa fikstüründe 25 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lens kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak müsabaka, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına konuk olan Montpellier, yeni hocasıyla 2’de 2 yapmayı başardı. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hissetmesiyle birlikte teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, 2 hafta önce göreve Michel Der Zakarian’ı getirdi. İlk hafta iç sahada konuk ettikleri Brest karşısında 3-0’lık galibiyete imza attılar. Geçtiğimiz hafta ise Troyes deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen, Khazri’nin son dakika golüyle kazanmayı bildiler. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Montpellier, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Yeni hocasıyla ev sahibi çok formda. Franck Haise ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de zirve yarışını bırakmadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Nantes karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan Lens, üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, lider ile puan farkını 8’e indirmeyi başardı. Liderin puan kaybettiği haftalarda fırsatları iyi değerlendirmeyi başaramasalar da, geçtiğimiz hafta alınan 3 puanla yarışa tutundular. Fransa Ligue 1’de bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybeden Lens, 3 gollük galibiyetiyle eski günlerine döndü. 24 hafta sonunda sadece sahadan 3 kere mağlup ayrılan konuk ekip, kolay maç kaybetmiyor. Ezeli rakipleri Nice, Lyon ve Lille dışında hiçbir rakiplerine 3 puan fırsatı tanımadılar. Sezonun ilk yarısında Montpellier engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. Lens bir kez daha kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren Lens, iç sahada kazanarak puan kayıplarına son verdi. Lider ile puan farkını korumayı başaran Lens, Montpellier deplasmanında puan farkının açılmasına izin vermeyecek ve evine 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Angers – Lyon: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftanın en zayıf halkası Angers, 25 Şubat Cumartesi akşamı sahasında 9. sıradaki Lyon’u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak müsabaka, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Angers cephesinde galibiyet hasreti 16 haftaya çıkarken, ev sahibi alt lige bir adım daha yaklaştı. Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftanın uzak ara en kötü performansını sergileyen Angers, son 16 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, ilk 24 haftanın ise 20’sinde puan kaybetti. Sadece Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, Ligue 1’de adeta galibiyeti unuttu. Geçtiğimiz hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Strasbourg’a deplasmanda 2-1 kaybettiler. Göreve Abdelaziz Bouhazama gelse de, ev sahibi toparlanmayı başaramadı. Kalesinde tam 50 gole engel olmayı başaramayan Angers, ligde kalma umutlarını yitirmek üzere. Lyon, Fransa Ligue 1’de 4 hafta sonra mağlup oldu. Laurent Blanc ve öğrencileri, Ajaccio, Troyes ve Lens karşısında kazanırken, Brest karşısında ise beraberlikle sahadan ayrılmıştı. 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmıştı. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk oldular. İlk yarıyı Dembele’nin golüyle 1-0 önde kapatan Lyon, ikinci yarıda hem oyun hem de skor hakimiyetini kaybedince, deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Liderin en yakın takipçilerinden Lens karşısında kazanarak dikkat çeken Blanc’ın öğrencileri, düşme hattındaki Auxerre karşısında etkisiz kaldı. 24 hafta sonunda 35 puanla 9. sırada kendisine yer bulan Lyon, üst sıralara yetişmek ve Avrupa bileti istiyorsa, yeniden yükselişe geçmek zorunda. Son 5 haftada sadece 1 mağlubiyete izin veren Lyon, üst sıralara tutunmaya devam ediyor. Avrupa biletini hedefleyen Lyon, Auxerre deplasmanında kaybettiği 3 puanın ardından, Angers deplasmanında kazanacaktır. Konuk ekip ligin en zayıf halkası karşısında zorlanmadan 3 puanı hanesine yazdırır.

Empoli – Napoli: MS 2, 1.28 (iddaa) – 1.47 (intobet) ; Empoli iç sahada Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren kritik mücadele, 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Empoli, 23. haftayı 1-1’lik beraberlikle kapatırken, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, ilk yarıda Nicolo Cambiaghi’nin golüyle yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü, Fiorentina karşısında koruyamadı. Son 4 haftanın 3’ünde skor üretmeyi başarsalar da, galip gelemediler. Özellikle son haftalarda savunma zafiyetleri gösteren Empoli, ligin lideri ve en çok gol atan takımı Napoli’yi sahasında konuk edecek. 28 puanla 12. sırada yer alan ev sahibi, son haftalardaki performans grafiğiyle birlikte, lider karşısında güven vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. Son 16 eşleşmesinde konuk oldukları Frankfurt deplasmanından Di Lorenzo ve Osimhen’in golleriyle galip dönmeyi başardılar. Devler sahnesinde 7 maçın 6’sını kazandılar. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 23 haftada 20 galibiyete imza attılar. Sadece İnter derbisini kaybeden Spalletti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, üst üste 7. galibiyetine imza attı. En yakın rakibiyle puan farkını 15’te tutmayı başaran Napoli, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Tarihinin en erken şampiyonluklarından birine çok yaklaşan Napoli, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Empoli deplasmanında konuk olacak. Lider iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’ne tam anlamıyla ambargo koyan Napoli, 7’de 7 yapmayı başardı. 23 lig maçının 20’sini kazanan Napoli, çok formda. Konuk ekip şampiyonluk yürüyüşündeki emin adımlarına Empoli deplasmanında devam edecek ve evine 3 puanla dönecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

intobet Bahis Oranı: 4.62