Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Arsenal İddaa Tahmini 25.02.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Leicester City evinde, lider Arsenal’ı konuk edecek. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Leicester City ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Leicester City kazanır 4.80, beraberlik 4.00, Arsenal kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. 

Leicester City Alt Sıralarda 

Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Manchester United deplasmanına konuk oldu ve Old Trafford’dan puansız döndü. Rakibine 3-0 mağlup olan Leicester City’nin 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Brendan Rodgers’ın ekibi 24 puan ile 13. sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 4 puan üzerindeler. Bu hafta ise King Power’da Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Leicester City’de Jonny Evans, James Justin ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları sürüyor. 

Arsenal Şampiyonluk Yolunda 

Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluğua emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa’yı 4-2 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Manchester City’nin puan kaybettiği haftada kazanan Mikel Arteta’nın ekibi, 2. sıradaki Manchester City’nin 2 puan önüne geçti ve liderliğe yükseldi. Üstelik Arsenal’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta ise King Power’da Leicester City’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Mohamed Elneny, Emile Smith Rowe ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları sürüyor. 

Leicester City – Arsenal Maç Bilgileri

Leicester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Jonny Evans, James Justin ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Mohamed Elneny, Emile Smith Rowe ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları sürüyor. 

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Leicester City, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Manchester United deplasmanında puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybeden Brendan Rodgers’ın ekibi, 3 maç aradan sonra mağlup oldu. Arsenal ise konuk olduğu Aston Villa deplasmanında 3 puanı kaptı. Sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldılar ve Premier Lig’de tekrardan liderliğe yükseldiler. Bu hafta konuk olacakları Leicester City karşısında da favoriler. Arsenal yine kazanır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.15

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Martinelli attı, Arsenal kazandı. King Power’da Leicester City’i 1-0 mağlup eden Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettirdi.