Manchester United Newcastle United İddaa Tahmini 26.02.2023

İngiltere Lig Kupası’nda final heyecanı yaşanacak. Manchester United ile Newcastle United’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.30’da start alacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Manchester United ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 2.23, beraberlik tercihinin 3.50, Newcastle United galibiyetinin ise 3.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Şampiyonluk Peşinde

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde önemli bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk ettikleri Barcelona’yı 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler ve tur atlamayı başardılar. Premier Lig’de de geçen hafta Leicester City’i 3 golle geçmişlerdi. Markus Rashford, son haftalarda attığı gollerle müthiş bir performans göstermeye başladı. Bu hafta sonu ise Lig Kupası finalinde Newcastle United ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Anthony Martial sakat olan isimler.

Newcastle United’da Önemli Eksik

Newcastle United, Premier Lig’de bu sezon 2 kez mağlup oldu. Her iki mağlubiyeti de Liverpool’a karşı aldılar. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da konuk ettikleri Liverpool’a 2-0 kaybetmişlerdi. Lig Kupası yarı finalinde Southampton ile eşleşen Eddie Howe’un öğrencileri, rakibini 2 maçta mağlup ederek finale yükselmeyi başardı. Finalde ise Manchester United ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da kaleci Nick Pope kart cezalısı. Joseph Willock ve Matt Targett ise sakat.

Manchester United – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Christian Eriksen, Donny Van De Beek ve Anthony Martial sakat olan isimler. Newcastle United’da kaleci Nick Pope kart cezalısı. Joseph Willock ve Matt Targett ise sakat.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Loris Karius, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Saint Allan Maximin Sean Longstaff, Alexander Isak, Joelinton

İddaa Tahmini

Manchester United, Lig Kupası yarı finalinde Nottingham Forest ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini 2 maçta da 3-0 mağlup etmeyi başaran Kırmızı Şeytanlar, adını finale yazdırmayı başardı. Newcastle United’ın ise yarı finalde Southampton’ı 2 maçta da mağlup ederek finale çıktığını belirtelim. Newcastle United’da 1. Ve 2. Kaleci kadroda yer almayacak. İlk 11’de Loris Karius’un görev yapacağını belirtelim. Manchester United çok formda. Newcastle United karşısında da kazanarak Lig Kupası’nda şampiyonluğa ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.23

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, Lig Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Newcastle United’ı 2-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk kupasını aldılar.