Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Toulouse Maç Tahmini 26.02.2023

Fransa Ligue 1‘de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Reims sahasında Toulouse‘u konuk edecek. 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Reims galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.55, Toulouse galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Reims Mağlubiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de son 16 haftaya damga vuran takım Reims oldu. William Still ve öğrencileri, son 16 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, bu sezon ligin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı. 6 galibiyet, 10 beraberliğe imza atan ev sahibi, galibiyet adına zorlanırken, rakiplerine ise kolay geçit vermedi. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Reims, Troyes karşısında alınan 4-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, Nice deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Ev sahibi son 3 haftada kalesinde gole geçit vermedi. 34 puanla ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Reims, ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Toulouse Rahat Konumda

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, ilk 24 haftanın en iyi performansını sergiledi. Rakiplerinin aksine düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, son 8 haftada yükselişe geçti. Son 8 haftalık fikstürden 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldılar. Üst üste 5 galibiyet adından son 3 haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya kalan Toulouse, lider PSG ve en yakın takipçisi Marsilya karşısında mağlup olmaktan kurtulamazken, zorlu Rennes engelini ise 3 puanla geçmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta alınan Marsilya mağlubiyetinin ardından Reims deplasmanına çıkacak olan Philippe Montanier’in öğrencileri, etkisini son haftaların formda takımlarından Reims karşısında, 3 puanla sürdürmek istiyor.

Reims – Toulouse Maç Bilgileri

Reims – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Emmanuel Agbadou’nun sakatlığı devam ediyor. Toulouse takımında Rhys Healey’in sakatlığı devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in iki formda takımı Reims ve Toulouse, karşı karşıya geliyor. İki takımda son haftalardaki etkisiyle ligin orta sıralarına demir attı. Etkisini sürdürmek isteyen Reims ve Toulouse, bu hafta karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims sahasında 3 puanı 3 golle aldı. Ev sahibi Toulouse karşısında harika bir sınav verirken, hem savunma hem de hücum hattında etkili oldu. 3 golle kazanan ekip, kalesinde gole geçit vermedi.