Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Chelsea İddaa Tahmini 26.02.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Chelsea deplasmanda, Tottenham’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.55, beraberlik 3.40, Chelsea kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış. 

Tottenham Evinde Kazandı

Tottenham, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada West Ham’ı konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Emerson ve Son’un golleriyle 2-0 kazanan Tottenham’da moraller yerinde. Son 4 Premier Lig maçında 3. Kez galibiyet sevinci yaşayan Antonio Conte’nin ekibi Newcastle United’ın üzerine çıktı ve 4. Sıraya yükseldi. Bu hafta sonu ise Londra derbisinde Chelsea’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Tottenham’da Hugo Llrois, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Yves Bissouma’nın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea Yokları Oynuyor

Chelsea’de kötü gidişat sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Southampton’ı konuk eden Graham Potter’ın ekibi karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Haftalardır kazanamayan ve son sırada yer alan Southampton’a karşı puan alamayan Chelsea, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Son 4 maçta da galibiyet alamayan Chelsea, Premier Lig’de 10. Sıraya kadar geriledi. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma şansları da yavaş yavaş azalmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Chelsea’de Armando Broja, N’Golo Kante, Christian Pulusic ve Edouard Mendy sakat olan isimler.

Tottenham – Chelsea Maç Bilgileri

Tottenham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Hugo Llrois, Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Yves Bissouma’nın sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de Armando Broja, N’Golo Kante, Christian Pulusic ve Edouard Mendy sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Chelsea’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Southampton’ı konuk eden Maviler, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de galibiyet hasreti ise 4 maça çıkmış oldu. Son 4 maçta ise sadece 3 puan alabilen Chelsea’de işler yolunda gitmiyor. Tottenham ise West Ham engelini 2-0 ile geçerek moral buldu. İlk 4 umutlarını devam ettiren Tottenham’da hedef galibiyet. Chelsea’de artık çıkış arıyor ve kazanmak zorundalar. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, haklı bir galibiyet aldı. Londra derbisinde karşılaştıkları Chelsa’yi Skipp ve Son’un golleriyle 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.