İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 26.02.2023

26 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundeslgia ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayern Münih – Union Berlin: İY 0, 2.31 (iddaa) – 2.70 (intobet) ; 26 Şubat Pazar günü Almanya Bundesliga’da zirvenin kaderi belli oluyor. Liderlik koltuğunu paylaşan Bayern Münih evinde Union Berlin’i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak dev maçın başlama saati 19:30. Bayern Münih, Mönchengladbach mağlubiyetine rağmen, averaj farkıyla liderliğini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tüm maçlarını kazanan Nagelsmann ve öğrencileri, zorlu PSG deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerken, Bundesliga’da tam 13 hafta sonra mağlup oldu. Mönchengladbach’a deplasmanda 3-2 kaybettiler. Upamecano’nun kırmızı kartı tüm planları alt üst ederken, 3 takım birden puanını eşitledi ve zirve mücadelesini sürdürmeye devam etti. Kritik bir hataya imza atan Bayern Münih, bu hafta aynı puana sahip olduğu Union Berlin’i sahasında ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi yorgunluğunu üzerinden atan Nagelsmann’ın öğrencileri, kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Bayern Münih’i bu sezon iç sahada mağlup edebilen olmadı. Union Berlin’de rüya sezon devam ediyor. Urs Fischer önderliğinde ilk haftadan itibaren Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Union Berlin, son 13 haftaya girilirken, zirvenin ortakları arasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz Son 16 biletini cebine koymayı başaran ev sahibi, iki kulvarda birden çok etkili. Golsüz beraberlikle döndükleri Ajax deplasmanının ardından, iç sahada alınan 3-1’lik galibiyet, Son 16 biletini konuk ekibe getirdi. Almanya Bundesliga’da ise son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Geçtiğimiz hafta Schalke 04 ile golsüz berabere kalan ekip, tek başına lider olma şansını kaçırsa da, yenilmezlik serisini korudu ve zirveye ortak oldu. Bu hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Urs Fischer’in öğrencileri, kazanması halinde liderlik koltuğuna otururken, berabere kalması halinde ise zirvenin ortakları arasında yer almaya devam edebilir. Almanya Bundesliga’da son 13 haftaya girilirken, Bayern Münih ve Union Berlin’in şampiyonluk iddiası doludizgin devam ediyor. Aynı puanla zirveyi paylaşan iki takımın zorlu mücadelesinde, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum. 3 puandan fazlasını ifade eden maçta, iki takımda ilk yarı iyi savunma performansları sergileyecektir.

Freiburg – Bayer Leverkusen: MS 1, 1.93 (iddaa) – 2.21 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Freiburg iç saha etkisiyle Almanya Bundesliga’ya ilk 21 haftada damga vuran takımlar arasında yer alıyor. 10 haftalık iç saha fikstüründe sadece Dortmund engeline takılan Christian Streich’in öğrencileri, taraftarı önünde 9 maçtır yenilmiyor. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan ev sahibi, son 2 haftada Stuttgart ve Bochum’u mağlup etmeyi başarırken, zirveyle puan farkını 3’e kadar indirdi. Bochum karşısında geçtiğimiz hafta 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Freiburg, ilk 21 haftanın sürpriz takımları arasında yer alıyor. Ev sahibi sadece Bundesliga’da değil, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde de harika bir sezon geçiriyor. Son 16 biletini doğrudan alan Freiburg, çıktığı 27 resmi maçta sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor. Bu hafta iç sahada Bayer Leverkusen’i konuk edecekler. Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na yükseldi. Play Off Turu’nun ilk maçında alınan 3-2’lik Monaco mağlubiyetinin ardından, Almanya Bundesliga’da ise iç sahada Mainz 05’e aynı skorla kaybeden konuk ekip, zorlu Monaco deplasmanından 3-2’lik galibiyet alırken, maçı seri penaltılara taşıdı. Penaltılar sonucunda ise tur bileti Bayer Leverkusen’in oldu. İlk maçta yaptığı hataları telafi etmeyi başaran konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise son 4 maçının 3’ünü kaybetti. Lige moralli ancak yorgun dönüyorlar. Sezonun ilk yarısında mağlup oldukları Freiburg’a karşı, deplasmanda galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga’da sezonun en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Freiburg, zirveyle puan farkını 3’e kadar indirdi. Liderliğe bu kadar yaklaşan ev sahibi, Bayer Leverkusen karşısında galip gelerek, iç saha etkisini ve zirve takibini devam ettirecektir.

Bologna – İnter: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; İddaa fikstüründe 26 Şubat Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 24. hafta mücadelesinde, Bologna ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 23. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Bologna, Roberto Soriano ve Riccardo Orsolini’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete imza attı. Evine 3 puanla dönmeyi başaran Bologna, son 5 haftada 4. kez galip gelmeyi başardı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Thiago Motta’nın öğrencileri, puanını 32’ye yükselterek, 8. sırada yer aldı. Avrupa umutları devam eden Bologna, bu hafta sezonun ilk yarısında 3 puan kaybettiği İnter’i sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında İnter maçı tam anlamıyla kabusa dönüşmüş ve deplasmanda 6-1’lik hezimetle dönmüşlerdi. Ancak 24. hafta önce Bologna çok daha formda ve moralli. İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tur kapısını araladı. Son 16 eşleşmesinin ilk maçında Porto’yu iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’ndeki yükselişini devler sahnesine taşıdı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Cremonese, Milan ve Udinese karşısında galip gelmeyi başaran İnter, Sampdoria deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, zirvenin 15 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk yarışında daha fazla hata yapma şansı kalmayan İnter, bu hafta Bologna deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında 6-1’lik galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Bologna karşısında galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde liderlin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden İnter, şampiyonluk umutlarını 15 puan geride sürdürüyor. Hata kredisini dolduran İnter’in deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Formda İnzaghi’nin öğrencileri, evine 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.77

intobet Bahis Oranı: 10.44