İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.02.2023

26 Şubat Pazar günü için Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi ve hafta sonunu kazanarak geçirmenizi dileriz.

Marsilya – PSG: İY 0, 2.08 (iddaa) – 2.35 (Bets10); Fransa Ligue 1’de zirvenin en yakın takipçisi Marsilya, 26 Şubat Pazar akşamı sahasında lider PSG’yi konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak mücadele Velodrome Stadı’nın ev sahipliğinde sahne alacak. Marsilya şampiyonluk aşkından vazgeçmiyor. Fransa Ligue 1’de tarihinin en iyi sezon başlangıcına Igor Tudor yönetiminde imza atan Marsilya, 24 hafta sonunda ise liderin puan farkını açmasına izin vermedi. 42 puanla 2. sırada yakın takibini sürdüren Marsilya, lider ile puan farkını 5’e kadar indirdi. İlk 10 haftada mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 4 maçta üst üste puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve yarışı sürdürdü. Son 2 haftada Clermont ve Toulouse engellerini galibiyetle geçmeyi başaran Marsilya, son 11 haftadan ise 9 galibiyet çıkarmayı başardı. Bu hafta lider PSG’yi sahasında konuk edecek olan Igor Tudor ve öğrencileri, puan farkını 2’ye indirme şansını kaçırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 25. haftada en yakın rakibi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftadan 18 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgiyle 57 puan toplamayı başaran PSG, en yakın rakibine 5 puan fark açtı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup bir performansla Son 16 biletini ceplerine koydular. Zorlu Bayern Münih maçı öncesi Fransa Ligue 1’de Monaco’ya kaybeden PSG, Şampiyonlar Ligi’nde ise Bayern Münih’e kaybetti. İki kulvarda birden alınan üst üste darbelerin ardından, geçtiğimiz hafta Lille engelini galibiyetle geçmeyi başardılar. 4-3’lük galibiyetle güven tazeleyen Galtier’in öğrencileri, son dakikada Messi’nin enfes frikik golüyle galibiyete uzandı. Bu hafta Marsilya’nın 5 puan üzerinde sahaya çıkacak olan PSG, hala hata yapma kredisine sahip olsa da, aradaki puan farkını korumak istiyor. Fransa Ligue 1’de lider ve en yakın takipçisi karşı karşıya geliyor. Marsilya ile PSG’nin karşı karşıya geleceği dev maçta, taraf bahsi oldukça güç. Marsilya puan farkını azaltmak ve yarışın içinde kalmak, PSG ise farkı çift hanelere taşımak istiyor. Dev maçta iki takımında kolay kolay hata yapmayacağını ve devre arasına eşitlikle gireceğini düşünüyorum.

Monaco – Nice: 2.5 ÜST, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Bets10); Fransa Ligue 1’de tam 9 haftadır bileği bükülmeyen Monaco ile son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Nice, 26 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Brest’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Monaco, UEFA Avrupa Ligi hayallerine hafta içi fikstüründe veda etti. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Bayer Leverkusen’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Clement’in öğrencileri, rövanşı iç sahada 3-2 kaybederken, tur hayallerine seri penaltılar sonucunda veda etti. Rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Monaco, ligde 9 haftadır maç kaybetmiyor. 7 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Monaco, lider ile puan farkını 7’ye kadar indirdi. 4’te 4 yapmayı başaran ev sahibi, 3. sırada kendisine yer buldu. Sezonun ilk yarısında Nice engelini deplasmanda 1-0’lık galibiyetle geçen Monaco, iç sahada da galibiyetlerine devam etmek istiyor. Nice cephesinde Didier Digard etkisi devam ediyor. 7 hafta önce kötü gidişata çare olarak teknik adam değişikliğine giden Nice, göreve Digard’ın gelişiyle birlikte ligde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. 38 puanla kendisine 8. sırada yer bulan Nice, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada 15 maçtır mağlup olmayan Reims ile golsüz berabere kaldılar. Etkisini tam gaz sürdürmeyi başaran Nice, bu hafta ise zirvenin en yakın takipçilerinden Monaco’ya deplasmanda konuk olacak. İç sahada rakibine diş geçiremeyen konuk ekip, bu kez Monaco karşısında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve yarışın günden güne kızışırken, Monaco ve Nice son haftalarda form yakaladı. Monaco 9, Nice ise 7 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Dev maçta iki takımında skor üretmekte zorlanmayacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Nantes – Rennes: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.20 (Bets10); Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftayı 13. sıradaki bırakan Nantes ile 6. sıradaki Rennes, 26 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, Frnasa Ligue 1’e yorgun ve moralsiz dönüyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Juventus engeline takılan Nantes, deplasmanda aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından, iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Savunmada etkisiz kalan Nantes, hücum hattında da hiçbir varlık gösteremedi. Avrupa defteri kapan ev sahibi, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. 24 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyete ima atan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 28 puanla 13. sırada yer aldı. Düşme hattının 9 puan üzerinde yoluna devam eden Nantes, son 5 haftalık fikstürden 2 galibiyet çıkarmayı başarırken, geri kalan 3 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Geçtiğimiz hafta ise Lens’e deplasmanda 3-1’lik skorla kaybettiler. Fransa Ligue 1’de kazanan Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise kaybetti. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Clermont karısında 2-0’lık galibiyete imza attılar. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında ise Shakhtar Donetsk’e deplasmanda kaybettiler. Rövanşı iç sahada 2-1 kazanan ve maçı uzatmalara taşıyan Rennes, rakibine üstünlük kurmayı başaramayınca, seri penaltılar sonunda Avrupa’ya veda etti. Yeniden Ligue 1’e odaklanan Bruno Genesio’nun öğrencileri, son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 43 puanla 6. sırada kendisine yer bulan Rennes, sezonun ilk yarısında şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alırken, sezonun ikinci yarısında henüz aynı etkiyi gösteremedi. Fransa Ligue 1’e odaklanmak zorunda kalan Rennes, UEFA Avrupa Ligi vedasının ardından rotasını Ligue 1’de üst sıralara çevirdi. Rennes lige odaklanacak ve Nantes deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.69

Bets10 Bahis Oranı: 9.71