İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 26.02.2023

26 Şubat Pazar günü, Fransa Ligue 1’de 25. hafta mücadeleleri oynanıyor. 3 güvendiğimiz karşılaşmayı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Clermont – Strasbourg: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; Clermont sahasında Strasbourg’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesi 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 24. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Clermont, 90 dakikayı 2-0’lık mağlubiyetle tamamlarken, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. 5 haftalık fikstürden 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Pascal Gastien’in öğrencileri, 5 maçtır skor dahi üretmeyi başaramadı. Son 3 haftada Monaco, Rennes ve Marsilya engellerine takılan Clermont, üst üste 2-0’lık mağlubiyetler aldılar. 30 puanla 12. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, üst sıra yarışından tamamen koparken, adım adım düşme hattına yaklaşıyor. İç sahada Strasbourg’u konuk edecek olan Clermont, sezonun ilk yarısında 10 kişi kalan Strasbourg’a karşı üstünlük kurmayı başaramamış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmışlardı. Bir kez daha Clermont’un galibiyet için işi zor. Fransa Ligue 1’de ilk 24 haftayı 4 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Strasbourg, düşme hattının 2 puan üzerinde yer aldı. 15. sırada kendisine yer bulan ve ligde kalma savaşı veren Strasbourg, geçtiğimiz hafta teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Frederic Antonetti’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk sınavında Angers’i mağlup etmeyi başardı. Ligin en zayıf halkası Angers karşısında hata yapmamayı başaran Strasbourg, son 6 haftada 3. galibiyetini aldı. 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle sahadan ayrılan konuk ekip, son haftalarda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyarken, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Fransa Ligue 1’de kötü gidişata çare arayan Clermont ve Strasbourg, bitime 14 hafta kala karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Ajaccio – Troyes: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Ajaccio ile Troyes karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de üst üste 3. mağlubiyetini alan Ajaccio, kümede kalma savaşında üst üste darbeler almaya devam ediyor. Ligin yeni temsilcisi geçtiğimiz hafta iç sahada Lorient’e kaybetti. 3-0’lık mağlubiyetle birlikte ev sahibinde gol hasreti 270 dakikaya çıkarken, kalalerinde 3 maçta 8 gol engel olamadılar. Son 8 haftalık fikstürde ise sadece en alt sıradaki Angers2i mağlup etmeyi başarabildiler. Sezonun ikinci yarısında tam anlamıyla kabusu yaşayan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, bu hafta ligde kalma savaşı veren Troyes’i sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında iki takımda birbirlerine diş geçirememiş ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmışlardı. Bitime 14 hafta kala Ajaccio’nun galibiyete ihtiyacı var. Troyes cephesinde Fransa Ligue 1’in son 7 haftası puan kayıplarıyla geçti. Konuk  ekip geçtiğimiz hafta iç sahada Montpellier’e kaybederken,üst üste 4. yenilgisini yaşadı. Kümede kalma savaşı veren Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, son 7 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Troyes, kalesinde ise 4 gol gördü. İlk 24 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, bu hafta düşme hattını paylaştığı Ajaccio’ya deplasmanda konuk olacak. Sezonun ilk yarısı 1 puana razı geldikleri rakibi karşısında, bu kez 3 puana ihtiyaçları var. İç sahada sadece 1 kez galip gelebilen konuk ekip, deplasmandan ise 3 galibiyet çıkardı. Ligde kalma savaşında kader maçlarından birine çıkacak olan Troyes, Ajaccio’ya karşı kazanarak, kabusa son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Ajaccio ve Troyes, uzun süredir galibiyete hasret. Küme düşme hattındaki iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, savunma zafiyetlerinin devam edeceğini ve tarafların gol bulacağını düşünüyorum.

Reims – Toulouse: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Reims sahasında Toulouse’u konuk edecek. 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de son 16 haftaya damga vuran takım Reims oldu. William Still ve öğrencileri, son 16 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, bu sezon ligin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı. 6 galibiyet, 10 beraberliğe imza atan ev sahibi, galibiyet adına zorlanırken, rakiplerine ise kolay geçit vermedi. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Reims, Troyes karşısında alınan 4-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, Nice deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Ev sahibi son 3 haftada kalesinde gole geçit vermedi. 34 puanla ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Reims, ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında seriyi sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, ilk 24 haftanın en iyi performansını sergiledi. Rakiplerinin aksine düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, son 8 haftada yükselişe geçti. Son 8 haftalık fikstürden 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldılar. Üst üste 5 galibiyet adından son 3 haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya kalan Toulouse, lider PSG ve en yakın takipçisi Marsilya karşısında mağlup olmaktan kurtulamazken, zorlu Rennes engelini ise 3 puanla geçmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta alınan Marsilya mağlubiyetinin ardından Reims deplasmanına çıkacak olan Philippe Montanier’in öğrencileri, etkisini son haftaların formda takımlarından Reims karşısında, 3 puanla sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in iki formda takımı Reims ve Toulouse, karşı karşıya geliyor. İki takımda son haftalardaki etkisiyle ligin orta sıralarına demir attı. Etkisini sürdürmek isteyen Reims ve Toulouse, bu hafta karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

intobet Bahis Oranı: 6.29