Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Roma İddaa Tahmini 28.02.2023

28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 24. hafta mücadelesinde, Cremonese ile Roma karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

intobet, Cremonese galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Cremonese Umutlarını Kaybediyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 hafta geride kalırken, Cremonese tüm lig maçlarında puan kaybetti. Tarihe geçecek bir başarısızlık gösterdiklerini söyleyebiliriz. 9 beraberlik, 14 mağlubiyete imza atan ev sahibi, kalesinde gördüğü 42 gole karşılık ise rakip fileleri sadece 17 kez havalandırabildi. Ligin uzak ara en zayıf performans grafiğini ortaya koyan ekip, 5 hafta önce göreve Davide Ballardini’yi getirse de, puan kayıplarına devam etti. Serie A Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadro yapısına sahip olmayan Cremonese, adım adım alt lige ilerliyor. Ev sahibinin Serie A Ligi’nden umutlarını kestiğini söyleyebiliriz.

Roma’da Moraller Yerinde

Roma, İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu eşleşmesinde Salzburg ile zorlu bir mücadele içerisine giren Jose Mourinho ve öğrencileri, 1-0’lık deplasman mağlubiyetinin ardından, iç sahada 2-0’lık galibiyetle tur atlamayı başardı ve adını Son 16 Turu’na yazdırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başardılar. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başlayan Roma, 44 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Üst sıraların iddialı takımı Roma, 24 hafta sonunda sadece 5 mağlubiyete yer verdi. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta Cremonese deplasmanında galibiyet arayacak.

Cremonese – Roma Maç Bilgileri

Cremonese – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese cephesinde Vlad Chiriches’in sakatlığı devam ediyor. Roma’da ise Chris Smalling kart cezalısı.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kaybetmeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nden Son 16 biletiyle dönmeyi başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Jose Mourinho’nun öğrencileri, deplasmanda Cremonese’yi mağlup etmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Cremonese, Roma karşısında büyük bir sürprizle galip gelmeyi başardı ve lige sıkı sıkı tutundu. Roma ise son haftalarda yükselişe geçerken, en alt sıradaki rakibi karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı.