Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Fiorentina Maç Tahmini 27.02.2023

Hellas Verona sahasında Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 24. hafta mücadelesi, 27 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.25, Fiorentina galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Evine Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde 24. hafta geride kalırken, Roma deplasmanından mağlubiyetle dönen Hellas Verona, küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam ediyor. İlk haftalardan itibaren kümede kalma mücadelesi veren ve bu sezon çok zor günler geçiren ev sahibi, göreve 5 hafta önce Marco Zaffaroni’yi getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Hellas Verona, 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan topladı. Teknik adam etkisiyle birlikte en alt sıradan kurtulmayı başarsalar da, henüz düşme hattından kurtulamadılar. Roma deplasmanında skor üretmekte zorlanan ve maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptıran Hellas Verona, 24 hafta sonunda 14. yenilgisini aldı. Ev sahibi bu sezon sadece 4 maçtan galip çıkabildi.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde düşüşü sürdüren ve adım adım düşme hattına yaklaşan Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Braga galibiyetleriyle Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Play Off eşleşmesinden galip çıkmayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, rakibini hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 6 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, 24 hafta sonunda 25 puanda kaldı ve 15. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla puan farkı 8’e kadar indi. Sezonun ilk yarısında Hellas Verona engelini iç sahada galibiyetle geçmeyi başaran Fiorentina’nın, deplasmanda da galibiyete ihtiyacı var. Konuk ekip düşme hattındaki rakibi karşısında hata yapmak istemiyor.

Hellas Verona – Fiorentina Maç Bilgileri

Hellas Verona – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Miguel Veloso, Henry, Hrustic ve Djuric’in sakatlıkları devam ediyor. Fiorentina’da karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Yeni hocasıyla ligde kalma umutlarını arttıran Hellas Verona, son haftalarda yükselişe geçti. Fiorentina ise son 6 haftadır üst üste puan kayıplarıyla düşüşe geçti. İki takımında galibiyete ihtiyacı olduğu bu zorlu haftada, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina 90 dakika boyunca hem skora hem de oyuna hakim olmayı başarırken, Hellas Verona engelini kayıpsız geçti. 3 golle 3 puanı alan Fiorentina, kalesinde gole geçit vermedi. Konuk ekip Serie A Ligi’nde galibiyet hasretine son verdi.