Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Sampdoria İddaa Tahmini 27.02.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 27 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Sampdoria karşı karşıya gelecek.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.40, Sampdoria galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Lazio’da Moraller Yerinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başardı. Sarri ve öğrencileri, CFR Cluj karşısında ilk maçı 1-0’lık galibiyetle noktalarken, rövanşta golsüz beraberlik tur bileti için yeterli oldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Salernitana engelini galibiyetle geçmeyi başardılar. Deplasmanda 2-0’lık galibiyete imza atan Lazio, puanını 42’ye yükseltti ve 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden ev sahibi, son 7 haftalık fikstürde ise sadece Atalanta engeline takıldı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Lazio, bu hafta düşme potasındaki Sampdoria karşısında galibiyet arayacak.

Sampdoria Düşme Tehlikesinde

İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftası sahasında Bologna’yı konuk eden Sampdoria, 2-1’lik mağlubiyetle düşme potasından kurtulmayı başaramazken, üst üste 7 maçta puan kayıplarına engel olamadı. Son 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan Dejan Stankovic’in öğrencileri, Cremonese’nin ardından ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. 24 haftalık fikstürde ise 2 galibiyet, 5 beraberlik, 16 mağlubiyet yaşayan Sampdoria, ligde kalma umutlarını yavaş yavaş kaybediyor. Teknik adam değişikliğine ve devre arası transfer hamlelerine rağmen kötü gidişata son vermeyi başaramadılar. Bu hafta Lazio deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, sürpriz bir galibiyetle lige tutunmak istiyor. Bitime 14 hafta kala konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

Lazio – Sampdoria Maç Bilgileri

Lazio – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da bu hafta Stefan Radu, Pedro ve Romagnoli’nin sakatlıkları devam ediyor. Sampdoria’da ise Ignacio Pussetto, Conti ve Koray Günter’in sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel,Nicolo Casale, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Luis Alberto, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Ciro Immobile.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, üst sıra takibini sürdüren Lazio ile kümede kalma mücadelesi veren Sampdoria karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını ve iki takımında savunmada hata yapacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio taraftarı önünde Luis Alberto’nun golüyle kazandı. Ev sahibi Sampdoria’ya karşı galip gelirken, iki takımda savunmada birbirlerine kolay geçit vermedi. Zorlu mücadelede tek gol atıldı.