Lyon Grenoble Maç Tahmini 28.02.2023

Lyon ile Grenoble, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:10’da sahne alacak mücadeleye, Parc Olympique Lyonnais Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Lyon galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.50, Grenoble galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Lyon Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Angers deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lyon, son 6 haftada 4. galibiyetini aldı. Sezonun ikinci yarısında yükselişe geçmeyi başaran Blanc ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürde sadece Auxerre engeline takıldı ve deplasmandan mağlubiyetle döndü. 25 hafta sonunda puanını 38’e yükselmeyi başaran ev sahibi, hala Avrupa potasına yetişemedi. Fransa Ligue 1’de bu sezon inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Lyon, Blanc hamlesinin ardından daha etkili olmayı başarsa da, henüz ligde hedeflediği konuma gelemedi. Fransa Kupası’nda ise Metz, Lille ve Chambery engellerini geçerek, Çeyrek Finalist olmayı başardılar. Grenobel karşısında kazanmak isteyen Lyon, Fransa Kupası şampiyonluğuyla doğrudan Avrupa biletini cebine koymak istiyor.

Grenoble’nin İşi Zor

Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda zorlu Lyon deplasmanına çıkacak olan Grenoble, Fransa Ligue 2’de mücadele ediyor. Konuk ekip Fransa Ligue 2’de üst sıralardan uzak kalmasına karşın, Fransa Kupası’nda hataya yer vermedi. Ligde son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 38 puan 7. sıraya kadar geriledi ve lider ile puan farkı 14’e çıktı. Fransa Kupası’nda ise sırasıyla Illzach, Villefranc, Nimes, Plabennec ve Vierzon’u mağlup etmeyi başardılar. Ligue 2’de zor günler geçiren Grenoble, Lyon deplasmanında sürpriz arayacak. Finale sadece 180 dakika uzaklıkta yer alan konuk ekip, ligde yaşadığı zor günlerin ardından, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Bu sezon ilk kez Ligue 1 seviyesinde mücadele eden bir rakibe karşı oynayacaklar. Grenoble’nin deplasmanda işi oldukça zor.

Lyon – Grenoble Maç Bilgileri

Lyon – Grenoble Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayı ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23.10’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

Grenoble’nin 11’i Belli mi?

Grenoble’nin muhtemel kadrosu: Brice Maubleu, Adrien Monfray, Alex Gersbach, Allan Tchaptchet, Mamadou Diarra, Franck-Yves Bambock, Jeno, Axel Ngando, Gaetan Paquiez, Abdulia Sanyang, Meissa Ba.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nda finale çok yaklaştık. Ligde aradığı başarıyı bulamayan Lyon ve Grenonble, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Çeyrek Final eşleşmesinde bol gollü bir mücadele izleyeceğimizi ve iki takımında katkılarıyla, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.44

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lyon 2 gollü galibiyetiyle tur atlamayı başardı. Grenoble ise Fransa Kupası hayallerine veda etti. Mücadelede 3 gol atıldı. Kazananları tebrik ederiz.