İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.02.2023

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Kupası kapsamında, 28 Şubat Salı akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Lyon – Grenoble: 2.5 ÜST, 1.44 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Lyon ile Grenoble, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda karşı karşıya gelecek. 28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:10’da sahne alacak mücadeleye, Parc Olympique Lyonnais Stadı ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Angers deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lyon, son 6 haftada 4. galibiyetini aldı. Sezonun ikinci yarısında yükselişe geçmeyi başaran Blanc ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürde sadece Auxerre engeline takıldı ve deplasmandan mağlubiyetle döndü. 25 hafta sonunda puanını 38’e yükselmeyi başaran ev sahibi, hala Avrupa potasına yetişemedi. Fransa Ligue 1’de bu sezon inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Lyon, Blanc hamlesinin ardından daha etkili olmayı başarsa da, henüz ligde hedeflediği konuma gelemedi. Fransa Kupası’nda ise Metz, Lille ve Chambery engellerini geçerek, Çeyrek Finalist olmayı başardılar. Grenobel karşısında kazanmak isteyen Lyon, Fransa Kupası şampiyonluğuyla doğrudan Avrupa biletini cebine koymak istiyor. Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda zorlu Lyon deplasmanına çıkacak olan Grenoble, Fransa Ligue 2’de mücadele ediyor. Konuk ekip Fransa Ligue 2’de üst sıralardan uzak kalmasına karşın, Fransa Kupası’nda hataya yer vermedi. Ligde son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 38 puan 7. sıraya kadar geriledi ve lider ile puan farkı 14’e çıktı. Fransa Kupası’nda ise sırasıyla Illzach, Villefranc, Nimes, Plabennec ve Vierzon’u mağlup etmeyi başardılar. Ligue 2’de zor günler geçiren Grenoble, Lyon deplasmanında sürpriz arayacak. Finale sadece 180 dakika uzaklıkta yer alan konuk ekip, ligde yaşadığı zor günlerin ardından, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Bu sezon ilk kez Ligue 1 seviyesinde mücadele eden bir rakibe karşı oynayacaklar. Grenoble’nin deplasmanda işi oldukça zor. Fransa Kupası’nda finale çok yaklaştık. Ligde aradığı başarıyı bulamayan Lyon ve Grenonble, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Çeyrek Final eşleşmesinde bol gollü bir mücadele izleyeceğimizi ve iki takımında katkılarıyla, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Juventus – Torino: MS 1, 1.52 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Juventus sahasında Torino’yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 24. hafta fikstüründe yer alan Torino derbisi, 28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza atan Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yıldızı Angel Di Maria etkisiyle tur atladı. Son 16 Play Off eşleşmesinin ilk maçında Nantes ile iç sahada 1-1 berabere kalan JUVE, rövanşı deplasmanda 3-0 kazandı. Tecrübeli yıldız 3 golle maça adeta damga vururken, birbirinden güzel gollere imza attı. Son 16 biletini cebine koymayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır kazanıyor. Salernitana, Fiorentina ve Spezia karşısında gol yemeden kazanan ev sahibi, rakip filelere ise 6 gol gönderdi. İtalya’da kısa bir süre önce aldığı puan silme cezasının etkilerini üzerinden atmaya başlayan ev sahibi, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında 5 puan kaybetti. Milan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Ivan Juric’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Cremonese ile 2-2 berabere kaldı. Ligin en zayıf halkası karşısında üstünlüğünü korumayı başaramayan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Torino, savunma hattında oldukça etkisizdi. 3 haftalık yenilmezlik serisinin ardından gelen peş peşe puan kayıplarıyla birlikte, üst sıralardan uzaklaştılar. Konuk ekip 31 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Bu hafta ligdeki en yakın rakibi Juventus’a deplasmanda konuk olacak olan Torino, sezonun ilk yarısında Juventus engelini geçmemiş ve taraftarı önünde 1-0 mağlup olmuştu. Son haftalardaki performanslarıyla, bir kez daha Juventus karşısında güven vermeyi başaramadılar. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste 3 galibiyete imza atan ve 270 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran Juventus, 25. hafta öncesinde çok formda. JUVE galibiyetlerine ezeli rakibi Torino karşısında tam gaz devam edecektir.

Cremonese – Roma: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 24. hafta mücadelesinde, Cremonese ile Roma karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 hafta geride kalırken, Cremonese tüm lig maçlarında puan kaybetti. Tarihe geçecek bir başarısızlık gösterdiklerini söyleyebiliriz. 9 beraberlik, 14 mağlubiyete imza atan ev sahibi, kalesinde gördüğü 42 gole karşılık ise rakip fileleri sadece 17 kez havalandırabildi. Ligin uzak ara en zayıf performans grafiğini ortaya koyan ekip, 5 hafta önce göreve Davide Ballardini’yi getirse de, puan kayıplarına devam etti. Serie A Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadro yapısına sahip olmayan Cremonese, adım adım alt lige ilerliyor. Ev sahibinin Serie A Ligi’nden umutlarını kestiğini söyleyebiliriz. Roma, İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu eşleşmesinde Salzburg ile zorlu bir mücadele içerisine giren Jose Mourinho ve öğrencileri, 1-0’lık deplasman mağlubiyetinin ardından, iç sahada 2-0’lık galibiyetle tur atlamayı başardı ve adını Son 16 Turu’na yazdırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başardılar. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başlayan Roma, 44 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Üst sıraların iddialı takımı Roma, 24 hafta sonunda sadece 5 mağlubiyete yer verdi. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta Cremonese deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kaybetmeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nden Son 16 biletiyle dönmeyi başardı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Jose Mourinho’nun öğrencileri, deplasmanda Cremonese’yi mağlup etmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.32

Bets10 Bahis Oranı: 28.22