Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Everton İddaa Tahmini 01.03.2023

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Arsenal evinde, Everton’ı konuk edecek. Saat 22.45’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Arsenal ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.38, beraberlik 5.00, Everton kazanır ise 9.20 olarak açıklanmış.

Arsenal’da Hedef 3 Puan

Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Mikel Arteta’nın ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Martinelli’nin tek golüyle kazanan Arsenal’da moraller yerinde. En yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önünde yer alan Arsenal’ın 1 maçı da eksik. Bu hafta konuk edecekleri Everton karşısında da kazanırlarsa, puan farkını 5’e çıkartacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlığı devam ediyor.

Everton Düşme Hattında

Everton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu mağlubiyet yaşadı. Goodison Park’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 2-0 kaybettiler. Sean Dyche göreve geldikten sonra 4 Premier Lig maçında 2 galibiyet alan Everton, Arsenal ve Leeds United karşısına kazanmıştı. Arsenal ile bu kez Emirates’de karşı karşıya gelecekler. Premier Lig’de düşme hattında yer alan Everton’ı bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend, Nathan Patterson ve Dominic Calvert-Lewin’in sakatlıkları sürüyor.

Arsenal – Everton Maç Bilgileri

Arsenal – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlığı devam ediyor. Arsenal’da Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlığı devam ediyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine kazandı. King Power’da konuk oldukları Leicester City’i 1-0 mağlup ettiler. Martinelli’nin tek golüyle 3 puanı alan Mikel Arteta’nın ekibi liderliğini de devam ettirdi. Yaklaşık 3 hafta önce Everton ile karşılaşan Arsenal, Goodison Park’da rakibine 1-0 kaybetmişti. Everton, Sean Dyche’ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de geçen hafta Aston Villa’ya 2-0 kaybeden Everton, tekrardan düşme hattına geriledi. Emirates’de Arsenal, maçın net favorisi. Everton karşısında farklı kazanarak liderliğini devam ettirirler. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Saka ve Martinelli önderliğinde rahat bir galibiyet aldı. Everton’ı 4 golle geçtiler.