Nantes Lens İddaa Tahmini 01.03.2023

1 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:15’te sahne alacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Nantes ile Lens karşı karşıya gelecek. Mücadeleye de la Beaujoire Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Nantes galibiyetine 4.33, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Nantes Son Haftalarda Etkisiz

Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes, Çeyrek Finalist olarak Lens karşısına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi serüvenine Son 16 Play Off Turu’nda veda etmek zorunda kalan Nantes, ilk maçta alınan golsüz beraberliğin ardından, iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lige yorgun ve moralsiz dönen Nantes, Fransa Ligue 1’de ise haftayı Rennes karşısında 1-0’lık mağlubiyetle noktaladı. Üst üste 2. lig yenilgisini yaşayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 2 hafta önce deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Lens karşısında galibiyet arayacak. İki kulvarda birden düşüşe geçen Nantes, Fransa Kupası’nda kazanarak, toparlanmak istiyor.

Lens Tur Peşinde

Fransa Ligue 1’de bu sezon 2 kez karşı karşıya geldiği Nantes’e galibiyet şansı vermeyen Lens, deplasmandan 1 puanla dönmeyi başarırken, iç sahada 2 hafta önce 3-1’lik galibiyete imza attı. Ligde rakibine üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Yarı Finalist olmak isteyen Franck Haise’nin öğrencileri, Fransa Ligue 1’de düşüşe geçerken, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftaya damga vuran konuk ekip, son 6 haftanın 5’inde yaşadığı puan kayıplarıyla, zirvenin 10 puan gerisine düştü. 4. sırada kendisine yer bulan Lens, son haftalarda galibiyet adına zorlanmasına karşın, bu sezon genelinde sergilediği performans grafiğiyle, toparlanacak güçte olduğunu bizlere gösterdi. Lens bir kez daha Nantes’e galibiyet şansı vermek istemiyor.

Nantes – Lens Maç Bilgileri

Nantes – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20.15’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde Nicolas Pallois ve Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ediyor. Lens takımında ise Alexis Claude-Maurice, Wesley Said, Adam Buksa, Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Lens, Fransa Kupası’nda ise şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alıyor. Nantes’e bu sezon 2 maçta geçit vermeyen ve 4 puan alan Lens, kupa serüveninde de rakibinden istediğini alacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de mücadele eden tarafların Fransa Kupası’nda çıktığı zorlu mücadelede, kazanan Nantes oldu. Ev sahibi Lens engelini geride bırakırken, son şampiyon olarak yarı final biletini cebine koydu.