Real Madrid Barcelona İddaa Tahmini 02.03.2023

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Real Madrid evinde, Barcelona ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Tivibu Spor 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 2.35, beraberlik 3.55, Barcelona kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Real Madrid’den 1 Puan 

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Bernabeu’da konuk ettikleri Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldılar. Lider Barcelona’nın mağlup olduğu haftada 1 puan alan Carlo Ancelotti’nin ekibi puan farkını 5’e indirdi. Kral Kupası’nda ise bu hafta içi Barcelona’yı konuk edecekler. Çeyrek finalde Atletico Madrid’i mağlup ederek tur atlayan Real Madrid, yarı final ilk maçında konuk edeceği Barcelona karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Real Madrid’de David Alaba ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona Deplasmanda Kaybetti 

Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Almeria deplasmanında 1-0 kaybettiler. Kötü bir performans gösteren Barcelona, rakip kaleye ilk isabetli şutunu ise 80. dakikada atabildi. Bu sezon La Liga’da 2. yenilgisini alan Xavi’nin öğrencileri, bu hafta ise Kral Kupası’nda Real Madrid’in konuğu olacak. Çeyrek finalde Real Sociedad’ı tek golel geçen Barcelona, yarı finalde Real Madrid’in rakibi olmuştu. Maç öncesinde Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor.  

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Ousmane Dembele ve Pedri’nin sakatlıkları devam ediyor.  

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Gavi, Raphinha, Ferran Torres, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da lider Barcelona’nın 5 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Geçen hafta Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldılar. Barcelona ise Almeria deplasmanından puansız döndü. Almeria’ya 1-0 kaybettiler ve puan farkı 5’e indi. Kral Kupası yarı final ilk maçında El Clasico derbisi izleyeceğiz. Real Madrid, saha ve seyirci avantajı ile ilk maçın favorisi. Carlo Ancelotti’nin ekibinden ilk maçta galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: El Clasico’da kazanan Barcelona oldu. Real Madrid’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve finale göz kırptılar.