TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Başakşehir İddaa Tahmini 03.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Başakşehir deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 2.96, beraberlik 3.59, Başakşehir kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış.

Francisco Farioli Görevden Alındı

Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta İstanbulspor deplasmanına konuk olmuştu. Rakibine 2-1 kaybeden Akdeniz ekibi, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Francisco Farioli ile yollar ayrıldı. Göreve ise Ersun Yanal getirildi. Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta da galibiyet alamadı ve yeni hocası ile ilk maçına Başakşehir karşısında çıkacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Alanyaspor, Başakşehir deplasmanında 2-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir’de Hedef 3. Sıra

Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Lider Galatasaray’ın 15 puan gerisine düşen Başakşehir’in şampiyonluk umutları da iyice azaldı. En azından sezonu 3. sırada tamamlayarak Avrupa’ya gitme hedefindeler. 3. sıradaki Beşiktaş’ın 1 puan gerisine düşen Başakşehir’in 1 maçı eksik. Bu hafta Alanyaspor deplasmanında kazanmaları halinde ise 3. sıraya yerleşecekler. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Alanyaspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Her iki takımda Süper Lig’de oynadığı son maçından puan çıkartamamıştı. Başakşehir, Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybetti. Alanyaspor ise İstanbulspor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndü. Başakşehir’in kadro kalitesi Alanyaspor’un çok önünde. Alanyaspor’un yeni hocası Ersun Yanal ile birlikte çıkışa geçebileceğini düşünüyorum. Alanya’da gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Bol gol izleriz. Tercihim 2.5 üst.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, kötü gidişatı sona erdirdi. Ersun Yanal yönetiminde çıktıkları ilk maçı kazandılar. 1-0 kazanan Alanyaspor, haftayı 3 puan ile geçti.