Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Lazio İddaa Tahmini 03.03.2023

Napoli iç sahada Lazio‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 25. hafta mücadelesi, 3 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.15, Lazio galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Napoli Engel Tanımıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 24. hafta geride kalırken, Napoli fırtınası esmeye devam ediyor. Luciano Spalletti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanında 2-0’lık galibiyete imza atmayı başarırken, 8’de 8 yapmayı başardı. İlk 24 haftada ise sadece İnter derbisini kaybettiler. En yakın rakibi İnter ile puan farkını 18’e kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Bitime 14 hafta kala büyük bir avantaja sahip olan Napoli, bu sezon Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeye devam ediyor. Ligin en formda takımı olarak iç sahada Lazio’yu konuk edecek olan Napoli, sezonun ilk yarısında ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı.

Lazio Son Haftalarda Etkili

Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin son 8 haftasında sadece Atalanta’ya diş geçirmeyi başaramadı. 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attılar. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 biletini CFR Cluj karşısında kazanarak cebine koymayı başaran konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 2 hafta Salernitana ve Sampdoria’yı mağlup etmeyi başardı. 180 dakika sonunda kalesinde gole izin vermeyen Lazio, rakip filelere ise 3 gol göndermeyi başardı. Son haftalarda vites yükseltmeyi başaran konuk ekip, 45 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. Sezonun ilk yarısında Napoli’yi iç sahada diş geçirmeyi başaramayan Lazio, lidere karşı deplasmanda sürpriz bir galibiyet arayacak.

Napoli – Lazio Maç Bilgileri

Napoli – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Mario Rui kart cezalısı. Raspadori’nin ise sakatlığı devam ediyor. Lazio cephesinde ise Pedro, Radu ve Romagnoli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Osimhen.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel,Nicolo Casale, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Luis Alberto, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftada damga vurmayı başaran ve şampiyonluk yarışında yolu yarılayan Napoli, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Lazio karşısında kazanarak, üst üste 9. lig galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmanda lideri mağlup etti. Napoli 8 maçlık galibiyet serisinin ardından, bu sezonki 2. yenilgisini iç sahada Lazio’ya karşı yaşadı. Dev maçta skoru belirleyen isim Matias Vecino oldu.