TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Sivasspor Bahis Tahmini 04.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Sivasspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.28, beraberlik tercihinin 3.59, Sivasspor galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 7 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyor. Ligde oynadıkları son maçta Ankaragücü deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Üst üste 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Andrea Pirlo’nun öğrencileri, Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Son haftalarda özellikle hücum hattında da iyi bir üretkenlik yakaladılar. Fabio Borini, attığı gollerle Fatih Karagümrük’ü sırtlamaya devam ediyor. Bu hafta Sivasspor’u konuk edek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor Sürpriz Yaptı

Sivasspor, Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Son maçta Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Sivasspor, rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Sürpriz bir galibiyet elde eden Rıza Çalımbay’ın ekibi, bir önceki hafta ise Alanyaspor deplasmanında 3 golle kazanmıştı. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Sivasspor’da moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Fatih Karagümrük deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Sivasspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında fire vermeyen Rıza Çalımbay’ın ekibi düşme hattının üzerine çıktı. Fatih Karagümrük ise Süper Lig’de oynadığı son maçta Ankaragücü’nü deplasmanda 2-0 mağlup etti. Andrea Pirlo’nun öğrencileri Süper Lig’de oynadığı son 7 maçını da kaybetmedi. Hücumda da müthiş bir üretkenlik yakaladıklarını belirtelim. Gollü bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Hem Sivaspor hem de Fatih Karagümrük skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. 7 gol atıldı ve ev sahibi Fatih Karagümrük, Sivasspor karşısında 4-3 kazanarak çıkışını devam ettirdi.