TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Ümraniyespor İddaa Tahmini 04.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Son sıradaki Ümraniyespor deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşma seat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Trabzonspor – Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.43, beraberlik 4.92, Ümraniyespor kazanır ise 8.51 olarak açıklanmış.

Trabzonspor İç Sahada Etkili

Trabzonspor, Süper Lig’de özellikle iç sahada önemli bir seri yakaladı. Bordo Mavililerin taraftarı önünde oynadığı son 5 Süper Lig maçını da kazandığını belirtelim. Konferans Ligi’nde geçtiğimiz hafta Basel ile karşılaşan Trabzonspor, 1-0’ın rövanşında rakibine İsviçre’de 2-0 kaybetti ve Konferans Ligi’ne veda etti. Trabzonspor’un Süper Lig’de oynadığı son maçta ise lider Gatasaray’a deplasmanda 2-1 kaybettiğini belirtelim. Bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek Trabzonspor’da Marek Hamsik ve Edin Visca’nın sakatlıkları devam ediyor. Lazar Markovic ise kart cezalısı.

Ümraniyespor Son Sırada

Ümraniyespor, Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Bu sezon ligin en büyük düşme adaylarından biri olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu erteleme maçında Adana Demirspor’u konuk eden Ümraniyespor, rakibi ile 1-1 berabere kalarak sürpriz yaptı. Kayode’nin uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtardılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Ümraniyespor’un bu hafta Trabzonspor deplasmanında da işi zor olacak. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik ve Edin Visca’nın sakatlıkları devam ediyor. Lazar Markovic ise kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayode’nin son dakika golüyle 1 puanı kurtardılar. Son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Ümraniyespor’un işi bu hafta yine zor olacak. Trabzonspor, Konferans Ligi’nde Basel’e 2-0 kaybederek elenmekten kurtulamadı. Süper Lig’de ise bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kaldıklarını belirtelim ama iç sahada iyi bir seri yakaladılar. Trabzonspor, taraftarı önünde oynadığı son 5 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Ümraniyespor, ligin en fazla gol yiyen takımlarından biri. Trabzonspor’da hücumda üretken. Gollü ve zevkli bir maç izleriz. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Trabzonspor deplasmanında 2-1 kazandılar ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.