Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Bournemouth İddaa Tahmini 04.03.2023

İngiltere Premier Lig’de yoluna doludizgin devam eden Arsenal evinde, Bournemouth’u konuk edecek. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ile Bournemouth takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Arsenal galibiyetine 1.25, beraberlik tercihine 6.40, Bournemouth galibiyetine ise 13.00 verildiğini görüyoruz.

Arsenal Puan Farkını 5’e Çıkardı

Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını koruyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Everton’ı konuk eden Arsenal, rakibini 4-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Arsenal’ın en yakın takipçisi Manchester City ile puan farkını da 5’e yükseltti. Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta ise Emirates’de Bournemouth’u konuk edecek. Maçın net favorisi olan Arsenal’da Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth Düşme Hattında

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu farklı bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 4-1 kaybettiler. Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Gary O’Neil’ın öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Son 9 maçta sadece 2 kez kazanabilen Bournemouth, sezonun ilk yarısında Vitality’de konuk ettiği Arsenal’a 3-0 mağlup olmuştu. Bu kez işleri çok daha zor olacak. Maç öncesinde Bournemouth’da Ilya Zabarnyi, Lloyd Kelly, Matias Vina, David Brooks ve Junior Stanislas sakat.

Arsenal – Bournemouth Maç Bilgileri

Arsenal – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus ve Mohamed Elneny’nin sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth’da Ilya Zabarnyi, Lloyd Kelly, Matias Vina, David Brooks ve Junior Stanislas sakat.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Everton’ı konuk eden Arteta’nın ekibi karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve önemli bir 3 puan aldı. Son 3 maçını da kazanarak geçen Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City’nin ise 5 puan önündeler. Bournemouth’un bu deplasmanda işi zor. Arsenal, Emirates’de kolay kolay kaybetmiyor. Bournemouth karşısında farklı kazanarak yollarına devm ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.