Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Udinese Maç Tahmini 04.03.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Udinese karşı karşıya gelecek.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Udinese galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.45, beraberliğe 3.52, konuk ekibe ise 4.33 oran veriyor.

Atalanta’nın Galibiyete İhtiyacı Var

Geçtiğimiz hafta Milan deplasmanına konuk olan Atalanta, evine eli boş döndü. Derbide etkisiz kalan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi son 4 haftadaki 3. yenilgisini aldı. Sassuolo, Lecce ve Milan karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Atalanta, bu süreçteki tek galibiyetini ise Lazio’ya karşı deplasmanda 2-0’lık skorla aldı. 24 haftayı 12 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 41 puanla 6. sırada yer alıyor. Üst sıra yarışında ağır yaralar alan Atalanta, yaralarını Udinese galibiyetiyle sarmak istiyor. Son 14 haftaya girilirken, ev sahibinin 3 puana ihtiyacı var.

Udinese Düşüşünü Sürdürdü

Udinese adına İtalya Serie A Ligi’nin son 5 haftası puan kayıplarıyla geride kaldı. Konuk ekip bu süreçte 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. İç sahada 1’er puana razı gelen konuk ekip, deplasmanda ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Spezia ile 2-2 berabere kaldılar. 1-0 geriden gelerek ilk yarıda skoru 2-1’e getirmeyi başaran Andrea Sottil’in öğrencileri, ikinci yarıda skoru koruyamadı. 24 hafta sonunda 31 puanla 10. sıraya kadar gerileyen Udinese, ligde rahat konumda yer almayı başarsa da, son haftalardaki performans grafiğiyle güven vermekten çok uzak kaldı. Sezonun ilk yarısında topladığı puanlarla düşme hattından uzak kalmayı başarsalar da, daha önümüzde 14 hafta var ve konuk ekibin toparlanması gerekli.

Atalanta – Udinese Maç Bilgileri

Atalanta – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Giorgio Scalvini, Hans Hateboer ve Duvan Zapata’nın sakatlıkları devam ediyor. Udinese cephesinde Kingsley Ehizibue kart cezalısı. Ebosse ve Deulofeu’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda düşüşe geçti. Atalanta hem iç saha avantajı hem de genel performans grafiğiyle güven vermeyi başardı. Atalanta’nın iç sahada kazanarak, kötü gidişata son vereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada daha üstün bir futbol ortaya koyarken, 90 dakika boyunca Udinese savunmasını geçemedi. Ev sahibi haftayı 1 puanla noktaladı ve puan kayıplarına devam etti.