Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton West Ham Bahis Tahmini 04.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, West Ham’ı konuk edecek. Zorlu mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Brighton ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 1.82, beraberlik 3.80, West Ham kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

Brighton FA Cup’da Turladı

Brighton, Premier Lig’de oynadığı son maçta beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı. AMEX’de konuk ettikleri Fulham’a 1-0 kaybettiler. Geçen hafta ise Newcastle United ile oynamaları gereken karşılaşma, Newcastle United’ın Lig Kupası finali maçı sebebiyle ertelenmişti. FA Cup’da ise yoluna devam eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, hafta içi Stoke City deplasmanında 1-0 kazanarak turu geçmeyi başardı. Bu hafta Premier Lig’de West Ham’ı konuk edecek Brighton, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jakub Moder, Levi Colwill, Billy Gilmour ve Adam Lallana sakat olan isimler.

West Ham Evinde Kazandı

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 4-0 mağlup etmeyi başardılar. İkinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı alan David Moyes’un ekibi kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Danny Ings önderliğinde net bir galibiyet alan Londra ekibi bu hafta Brighton deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor.

Brighton – West Ham Maç Bilgileri

Brighton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder, Levi Colwill, Billy Gilmour ve Adam Lallana sakat olan isimler. West Ham’da Kurt Zouma ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Brighton, hafta içi FA Cup’da tur atlamayı başardı. Stoke City deplasmanında 1-0 kazanarak moral buldular. Premier Lig’de oynadıkları son maçta ise AMEX’de Fulham’a 1-0 kaybederek 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşamışlardı. West Ham ise geçen hafta Nottingham Forest’ı 4-0 şile geçti. Önemli bir galibiyet alarak moral buldular. West Ham, hücum gücü yüksek bir takım. Brighton’da taraftarı önünde iyi sonuçlar alabiliyor. Gollü bir maç olur. Hem Brighton hem de West Ham skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton farka gitti. AMEX’de West Ham’ı 4-0 mağlup ettiler ve Avrupa umutlarını sürdürdüler.