Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Lille İddaa Tahmini 04.03.2023

Fransa Ligue 1′de 26. hafta heyecanı yaşanırken, 4 Mart Cumartesi akşamı Nord derbisi sahne alacak. Türkiye saati ile 19.00’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Lens ile Lille karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

intobet, Lens galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.45, Lille galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Lens Galibiyet Peşinde

Lens hafta içi fikstüründe mağlubiyetten kurtulamadı. Franck Haise ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda aldığı Nantes mağlubiyetiyle birlikte, yarı final umutlarını kaybetti. Deplasmandan 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lens, Fransa Ligue 1’de ise son 6 haftanın 5’ini puan kayıplarıyla geçirdi. Bu süreçte tek galibiyeti Nantes’e karşı aldılar. Geçtiğimiz hafta Ligue 1’de Montpellier ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Lens, zirvenin 10 puan gerisine düştü. Ev sahibi ilk 25 haftayı 14 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Lens, bu hafta Lille’i evinde konuk edecek. Toparlanmak için galibiyete ihtiyaçları var.

Lille Toparlanmayı Başardı

Lille, Fransa Ligue 1’de ilk 25 haftayı 13 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Fonseca yönetiminde 44 puan toplamayı başaran konuk ekip, 6. sırada kendisine yer buldu. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Brest karşısında 1-0 geriden gelerek, iç sahada 2-1’lik galibiyete imza attı. Lider PSG’ye karşı deplasmanda son dakika golüyle alınan 4-3’lük mağlubiyetin ardından, yeniden toparlanmayı başardılar. Son 5 haftada sadece lidere karşı mağlup olan Fonseca’nın öğrencileri, üst sıra takibini bırakmadı. Bu hafta Lens deplasmanına konuk olacak olan Lille, sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada 1-0’lık üstünlük kurmayı başarmıştı.

Lens – Lille Maç Bilgileri

Lens – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Wesley Said, Jimmy Cabot, Buksa ve Claude-Maurice’nin sakatlıkları devam ediyor.Lille’de Bafode Diakite, Adam Ounas ve Ismaily’in sakatlıları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Tiago Djalo, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Andre Gomes, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Nord derbisinde taraf bahsi oldukça güç. İki takımda kazanarak, Fransa Ligue 1’de üst sıra savaşını sürdürmek istiyor. Lens ve Lille bu hafta galibiyet adına elinden geleni yapacak ve 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.