Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Newcastle United İddaa Tahmini 04.03.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City iç sahada, Newcastle United’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester City ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.46, beraberlik 4.85, Newcastle United kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.        

Manchester City Farklı Kazandı

Manchester City, Premier Lig’de lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Hafta iç ise FA Cup’da Championship ekibi Bristol City’e konuk oldular ve rakibini 3-0 ile geçerek tur atladılar. Manchester City’nin Premier Lig’de şampiyonluk şansları devam ediyor ama lider Arsenal’ın 5 puan gerisindeler. Bu hafta Etihad’da konuk edecekleri Newcastle United karşısında hata yapmamaları gerekiyor. Maç öncesinde Manchester City’d John Stones’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United 4 Maçtır Kazanamıyor

Newcastle United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta St. James Park’da Liverpool’u konuk ettiler ve mücadeleden ise 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta da galibiyet alamayan Eddie Howe’un ekibi ilk 4 yarışında da yara alıyor. Geçen hafta sonu ise İngiltere Lig Kupası finalinde Manchester United ile karşı karşıya gelen Newcastle United, rakibine 2-0 kaybederek şampiyonluk şansını kaçırmıştı. Bu hafta Newcastle United’da Joseph Willock’un sakatlığı sürüyor.

Manchester City – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester City – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’d John Stones’un sakatlığı devam ediyor. Newcastle United’da Joseph Willock’un sakatlığı sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Loris Karius, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Saint Allan Maximin Sean Longstaff, Alexander Isak, Joelinton

İddaa Tahmini

Manchester City, hafta içi FA Cup’da tur atladı. Bristol City deplasmanında 3 golle kazanarak turu geçtiler. Premier Lig’de ise geçen hafta Bournemouth’u 4-1 mağlup etmişlerdi. Lider Arsenal’ın 5 puan gerisinde bulunan Manchester City, şampiyonluk umutlarını koruyor. Newcastle United’da ise moraller bozuk. Geçen hafta sonu Lig Kupası finalinde Manchester United’a 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de ise son 4 maçtır kazanamadıklarını belirtelim. Manchester City, Etihad’da hata yapmaz ve kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.89

intobet Oranı: H1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Foden ve Bernardo Silva’nın golleriyle 3 puanı kaptı. Newcastle United’ı 2-0 ile geçtiler.