Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Nantes İddaa Tahmini 04.03.2023

4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, PSG ile Nantes karşı karşıya gelecek. Alt ve Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.40, Nantes galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

PSG Evine Galibiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, geçtiğimiz hafta Marsilya deplasmanında kazanarak, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Ev sahibinde maça Mbappe ve Messi ikilisi damga vururken, 3-0’lık skorun mimarları oldular. Lille karşısında alınan son dakika galibiyetinin ardından galibiyetlerine devam eden Christophe Galtier’in öğrencileri, 25. hafta geride kaldığında, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e çıkarmayı başardı. Sakatlıklarla boğuşan ve üst üste puan kayıplarıyla liderliğini tehlikeye atan PSG, yeniden ligi domine etmeye başladı. Adım adım şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren PSG, bu hafta sahasında Nantes’i konuk edecek. Hafta içinde ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih deplasmanına konuk olacak ve Son 16 bileti için galibiyet arayacaklar. Ev sahibi zorlu fikstürde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Nantes Moral Buldu

2 kulvarda birden üst üste mağlubiyetlere imza atan Nantes, teselliyi Fransa Kupası’nda buldu. Fransa Kupası’nın son sahibi, Çeyrek Final eşleşmesinde Lens’i mağlup etmeyi başardı. Fransa Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi’nde ise üst üste mağlubiyetler aldılar. Juventus deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen konuk ekip, rövanşı iç sahada 3-0 kaybederek, UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti. Fransa Ligue 1’de ise son 2 haftada Lens ve Rennes engellerine takıldılar. Son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulamayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 7’ye kadar indi. Nantes bu hafta lider karşısında galibiyet arayacak.

PSG – Nantes Maç Bilgileri

PSG – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Neymar, Presnel Kimpembe ve Renato Sanches’in sakatlıkları devam ediyor. Verratti ise kart cezalısı. Nantes cephesinde ise Nicolas Pallois ve Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Lionel Messi, Mbappe.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi karşısında aldığı farklı galibiyetle güven tazeledi. Liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Galtier’in öğrencileri, rahat galibiyetlerine Nantes karşısında hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

intobet Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı ve tam 6 gol atıldı. PSG 4 golle 3 puana uzanırken, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Kazananları tebrik ederiz.