Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Salernitana Maç Tahmini 05.03.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 25. hafta heyecanı devam ederken, 5 Mart Pazar günü fikstüründe Sampdoria ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sampdoria galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, Salernitana galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Sampdoria

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, sezon içerisinde yaptığı teknik adam değişikliğine rağmen, bitime 14 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. Dejan Stankovic önderliğinde puan kayıplarına devam eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Üst üste 2 mağlubiyetini alan ev sahibi, son 6 haftayı ise 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Sampdoria, bu sezon sadece Cremonese ve Sassuolo’yu mağlup etmeyi başarabildi. Kalesinde tam 39 gole engel olamayan ev sahibi, rakip filelere ise 11 gol gönderebildi.

Salernitana Rahat Nefes Aldı

Salernitana kümede kalma savaşında kritik bir galibiyete imza attı. Geride bıraktığımız sezon mucize bir geri dönüşle Serie A Ligi’ne tutunmayı başaran konuk ekip, yeniden Serie A Ligi’nde kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta göreve Paulo Sousa’yı getiren Salernitana, Monza engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. 3 hafa boyunca skor üretmeyi başaramayan ve üst üste mağlubiyetler alan Salernitana, yeni hocasıyla kötü gidişata son vermeyi başardı. Düşme hattını 7 puan üzerine çıkmayı başaran konuk ekip, bu hafta bir diğer ligde kalma savaşı veren Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak. Salernitana rakibinden çok daha formda ve moralli.

Sampdoria – Salernitana Maç Bilgileri

Sampdoria – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria’da bu hafta Manolo Gabbiadini kart cezalısı. Jeison Murillo, Filip Djuricic, Koray Günter, Andrea Conti ve Ignacio Pussetto’nun sakatlıkları devam ediyor. Salernitana cephesinde Federico Fazio ve William Troost-Ekong’un sakatlıkları devam ediyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmeyi başaran Salernitana, en alt sıradaki Sampdoria’yı mağlup etmeyi başaracak ve düşme hattıyla puan farkını açacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.81

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede golsüz beraberlikle sona erdi. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Sampdoria ve Salernitana, puan kayıplarına 25. haftada devam etti.