Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 05.03.2023

Almanya Bundesliga‘da ilk 22 hafta geride kaldığında, 7. sırada yer alan Wolfsburg sahasında 6. sıradaki Eintracht Frankfurt‘u sahasında konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:30.

intobet, Wolfsburg galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.56, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 2.84 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Wolfsburg 4 Hafta Sonra Galip

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Köln deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı. Niko Kovac’ın öğrencileri, 90 dakika boyunca gösterdiği üstün futbolu, Yannick Gerhardt ve Maxi Arnold’un golleriyle taçlandırırken, 22. haftayı 2-0’lık deplasman galibiyetiyle noktaladı. 4 hafta sonra Bundesliga’da galip gelmeyi başaran ev sahibi, Köln galibiyeti öncesi 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. 4 haftalık galibiyet hasretinin öncesinde ise son 10 maçta mağlubiyete yer vermediler. 10 maçlık seriyle üst sıra yarışına adını yazdıran Wolfsburg, 4 maçtır devam eden puan kayıplarıyla yarışta geriye düşerken, geçtiğimiz hafta kazanarak, yeniden umutlandı. 7. sırada yer alan Wolfsburg, en yakın rakibi Frankfurt’u sahasında konuk edecek.

Eintracht Frankfurt Deplasmanda Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olan Eintracht Frankfurt, en yakın rakibi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 3 haftada 2. yenilgisini aldı. İlk yarı boyunca pozisyon üretmekte ve kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, ikinci yarıda Aurelio Buta’nın oyuna girmesiyle birlikte etkisini arttırmayı başarsa da, Sow’un golü mağlubiyete engel olamadı. Deplasmanda üst üste 2. yenilgisini yaşayan Oliver Glasner’in öğrencileri, iç sahada ise Werder Bremen’i 2 hafta önce 2-0 mağlup etmeyi başardı. Zirvenin 8 puan gerisine düşen Frankfurt, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçını ise iç sahada Napoli’ye karşı 2-0 kaybetti. İki kulvarda birden düşüşe geçen konuk ekip, Wolfsburg’a karşı galip gelmek istiyor.

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Eric Ebimbe ve Mario Götze’nin sakatlıkları devam ediyor. Djibril Sow ise kart cezalısı. Frankfurt cephesinde ise Eric Ebimbe ve Mario Götze’nin sakatlıkları devam ediyor. Djibril Sow ise kart cezalısı.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Wolfsburg ve Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 14 haftaya girilirken, üst sıra takibini sürdürüyor. İki takımda birbirlerinin en yakın rakibi olarak 23. haftada sahada olacak. Dev maçta tarafların ilk 45 dakikada eşitliği bozamayacağını ve galibiyet şansını son 45 dakikaya bırakacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.94

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin ilk yarısında kazanan çıkmazken, ikinci yarıda da eşitlik bozulmadı. İlk 45 dakika 2-2’lik beraberlikle sona ererken, ikinci yarıdan gol sesi çıkmadı. Kazananları tebrik ederiz.