TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Ankaragücü İddaa Tahmini 05.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ankaragücü deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.58, beraberlik 4.67, Ankaragücü kazanır ise 5.83 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 2 Puan Bıraktı

Beşiktaş, Süper Lig’de son dönemde üst üste puan kaybı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da erteleme maçında Antalyaspor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Cenk Tosun’un penaltı kaçırdığını da belirtmekte fayda var. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Şenol Güneş’in ekibi bu hafta Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk şansları iyice azalan Beşiktaş’ın hedefi artık Avrupa’ya gitmek diyebiliriz. Bu hafta Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’in sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü Alt Sıralarda

Ankaragücü, Süper Lig’de oynadığı son maçta Fatih Karagümrük’e 2-0 kaybetmişti. İç sahada beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Ankara ekibinde teknik direktör Ömer Erdoğan ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Sedat Ağçay getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Beşiktaş deplasmanında çıkacak olan Ankaragücü’nü zor bir 90 dakika bekliyor. Süper Lig’de son 4 maçta 3 mağlubiyet alan Ankaragücü, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş – Ankaragücü Maç Bilgileri

Beşiktaş – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’in sakatlığı devam ediyor. Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Atiba, Dele Alli, Kevin Nkoudou, Cenk Tosun

Ankaragücü'nün İlk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta sonu erteleme maçında karşı karşıya geldikleri Antalyaspor ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta da galibiyet alamayan Beşiktaş’ta moraller bozuk. Ankaragücü ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Ömer Erdoğan ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Fatih Karagümrük’e 2-0 kaybettiler. Beşiktaş deplasmanında da işleri pek kolay değil. Beşiktaş’tan bu hafta 3 puan beklentim var ama son haftalardaki kötü performansları sebebiyle gollere yönelmek daha mantıklı. Sezonun ilk maçında olduğu gibi bol gollü bir karşılaşma izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST , Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, taraftarı önünde kazanarak moral buldu. Ankaragücü karşısında 2-1 kazandılar ve 3 puanı kaptılar.