İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.03.2023

5 Mart Pazar akşamı, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 5 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4, ve tivibu SPOR 1. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise puan kayıplarına devam ediyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, iç sahada 3-2’lik mağlubiyete razı geldiği Monaco’yu deplasmanda 3-2 mağlup ederek mücadeleyi seri penaltılara kadar taşıdı ve Son 16 biletini rakibinin ellerinden almayı başardı. Hafta içi fikstüründe Ferencvaros ile Çeyrek Final için karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da ise son 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşayan Bayer Leverkusen, sadece Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarırken, son 2 haftada Mainz 05’e kaybetti, Freiburg ile berabere kaldı. Ev sahibi iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlanıyor. 11. sıraya kadar gerileyen Bayer Leverkusen, üst sıra umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Hertha Berlin, Almanya Bundesliga sahnesinde son 14 haftaya girilirken, deplasmanda 7 haftadır maç kazanamıyor. İç sahada ise 2’de 2 yapmayı başaran Sandro Schwarz’ın öğrencileri, düşme potasından kurtulmayı başardı. İç sahada 2 haftadır Mönchengladbach ve Augsburg engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, puanını 20’ye çıkardı ve düşme hattının 1 puan üzerinde yer aldı. Küme düşme tehlikesi konuk ekip için devam ederken, Hertha Berlin son 7 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabildi. Dış sahada 6 haftadır mağlubiyetlere engel olamayan ekip, Bayer Leverkusen karşısına bu kötü seriye son vermek için çıkacak. Almanya Bundesliga’da alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Bayer Leverkusen, teselliyi Avrupa sahnesinde buldu ve rotasını oraya çevirdi. Hertha Berlin ise ligde kalma savaşını iç saha galibiyetleriyle sürdürürken, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla tehlikeyi atlatamadı. İstikrardan uzak kalan tarafların mücadelesinde, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İnter – Lecce: KGVAR, 1.99 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden İnter, 5 Mart Pazar günü sahasında 15. sıradaki Lecce’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, liderin 18 puan gerisine düştü. İlk 45 dakika boyunca oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran İnter, devre arasına 1-0’lık mağlubiyetle girdi. İkinci yarıda oyundaki etkilerini arttırmayı başarsalar da, puan için yeterli olamadılar. 4 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup olan İnter, bitime 14 hafta kala liderin en yakın takipçisi olmaya devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınan 1-0’lık Porto galibiyetinin ardından, lige yorgun dönen ve mağlubiyete engel olamayan İnter, Lecce karşısında kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında İnter deplasmanına konuk olacak olan Lecce, ilk 24 haftayı 6 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 puanla 15. sırada kendisine yer bulan konuk ekibin, düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunuyor. Marco Baroni ve öğrencileri, 3 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Sassuolo karşılaşmasından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Lecce, kümede kalma mücadelesi veren Sassuolo karşısında etkisiz kaldı. Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Lecce, sezonun açılış maçında İnter’i sahasında konuk etmiş ve mücadele 2-1’lik mağlubiyetle sona ermişti. Liderin en yakın takipçisi karşısında sürpriz bir galibiyet alarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan İnter ver Lecce, bu hafta kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren zorlu mücadelede, tarafların skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Troyes – Monaco: MS 2, 1.32 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; Troyes sahasında Monaco’yu konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 26. haftası kapsamında sahne alacak mücadele, 5 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 15,:00’te başlayacak Karşılaşmanın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Troyes, Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya puan kayıplarıyla geçirdi. Ev sahibi bitime 14 hafta kala küme düşme hattından kurtulmayı başaramazken, son 8 haftadan 7 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Göreve Patrick Kisnorbo’nun gelişi toparlanmak için yeterli olmazken, Troyes yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düşme hattındaki en yakın rakibi Ajaccio’ya deplasmanda 2-1 kaybeden ev sahibi, üst üste 5. yenilgisini yaşadı. Angers’in ardından ilk 25 haftanın en zayıf performansını sergileyen Troyes, kalesinde tam 55 gole engel olamadı ve aynı zamanda Ligue 1’in en zayıf savunma performansını sergiledi. UEFA Avrupa Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de Nice’ı sahasında konuk eden Monaco, 9 maçlık yenilmezlik serisiyle taraftarı önüne çıkarken, zorlu mücadele 3-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Son haftalardaki en etkisiz futbollarından birini ortaya koyan konuk ekipte, Avrupa yorgunluğu fazlasıyla hissedildi. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ve rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Monaco, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetin ardından, liderin 10 puan gerisine düştü. 40 puanla kendisine 3. sırada yer bulan konuk ekip, son haftaların en formsuz takımlarından Troyes karşısına çıkacak. Avrupa yorgunluğunu üzerinden atmayı başaran Philippe Clement’in öğrencileri, Troyes deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de zirve yarışını sürdüren Monaco, 9 hafta aranın ardından gelen mağlubiyetle birlikte, liderin 10 puan gerisine düştü. Puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Monaco, Troyes deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracak ve takibini sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.07

intobet Bahis Oranı: 5.98