İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 05.03.2023

İddaa fikstüründe 5 Mart Pazar günü Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadeleleri sahne alacak. 3 güvendiğimiz maçı kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Montpellier – Angers: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Montpellier ile Angers, 5 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Montpellier geçtiğimiz hafta sahasında liderin en yakın takipçilerinden Lens’i konuk ederken, Michel Der Zakarian önderliğinde yenilmezlik serisini 1-1’lik beraberlikle korudu. Son haftalarda yükselişe geçen ev sahibi, yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermedi. 3 hafta öncesine kadar küme düşme hattının en yakın adayları arasında yer alan Montpellier, 3 haftalık fikstürden 7 puan toplamayı başardı ve düşme hattının 6 puan üzerinde kendisine yer buldu. Brest ve Troyes karşısında gol yemeden galip gelmeyi başaran Montpellier, Lens karşısında da iyi bir oyun ortaya koydu. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes almayı başaran ev sahibi, bu hafta ise sahasında Angers’i konuk edecek. Ligin en zayıf halkası karşısında galip gelmek istiyorlar. Angers dipten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de uzun süredir en alt sıradan kurtulmak için mücadele eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta aldığı 3-1’lik Lyon mağlubiyetiyle birlikte, galibiyet hasretini 17 haftaya çıkardı. Son 17 haftadan 15 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Angers, son 10 haftadır yeni hocası Michel Der Zakarian Abdelaziz Bouhazama ile puan kaybı yaşıyor. En alt sıradan bir türlü kurtulmayı başaramayan konuk ekipte, ligde kalma umutları günden güne azalıyor. Bu sezon sadece 2 kez sahadan galip ayrılan Angers, bu galibiyetlerden birini Montpellier’e karşı sezonun ilk yarısı iç sahada almıştı. Angers’in bir kez daha galibiyete ihtiyacı var. Göreve Michel Der Zakarian’ın gelmesiyle birlikte, Montpellier son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi ve iyi performanslar sergiledi. Montpellier iç saha avantajıyla ligin en alt sırasına demir atan Angers karşısında galip gelmeyi başaracak ve seriyi sürdürecektir.

Strasbourg – Brest: MS 1, 1.76 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; 5 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Brest karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Clermont deplasmanına konuk olan Strasbourg, ilk yarıda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü ikinci yarıda koruyamadı. 25 haftada 11 kez mağlubiyet yaşayan ev sahibi, göreve Frederic Antonetti’nin gelişiyle birlikte, son 2 haftada mağlubiyete yer vermedi. Angers’i iç sahada mağlup etmeyi başaran Strasbourg, Clermont deplasmanından alınan 1 puanın ardından, küme düşme hattından kurtulmayı başardı. Teknik adam etkisini kısa sürede göstermeyi başarırken, ev sahibi son 2 haftada iyi hücum performansıyla dikkat çekti. Bitime 14 hafta kala düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Strasbourg, bu hafta düşme hattındaki Brest’i sahasında konuk edecek. Ev sahibi en yakın rakibinden 3 puan almak istiyor. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Brest, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü ve bitime 14 hafta kala düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Göreve Eric Serge Roy’u getiren ve yeni hocasıyla 5 maçtan ilk kez mağlubiyet almadan çıkmayı başaran Brest’in yükselişi kısa sürdü. Son 3 haftada üst üste mağlubiyetlere engel olmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde tam 7 gol gördü. Rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildiler. Fransa Ligue 1’in zayıf halkaları arasında yer alan Brest, 25 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan konuk ekip, en yakın rakiplerinden Strasbourg’a deplasmanda konuk olacak. Yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen Strasbourg, düşme hattından kurtulmayı başardı. Ev sahibi taraftarı önünde bir kez daha düşme hattının içerisine girmeyecek ve en yakın rakibi Brest karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Reims – Ajaccio: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; 5 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesinde, Reims ile Ajaccio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1. Fransa Ligue 1’de son 16 haftaya damga vuran Reims, Fransa Kupası’ndan mağlubiyetle dönüyor. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 kapsamına 0 mağlup etmeyi başardığı Toulouse’a karşı, Fransa Kupası’nda 2-1’lik mağlubiyet yaşadılar. Fransa Ligue 1’de tam 16 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Reims, 10. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Göreve William Still’in gelmesiyle birlikte, harika bir form grafiği yakaladılar. 10 beraberlik, 6 galibiyete imza atan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Ajaccio’yu sahasında konuk edecek. Reims düşme hattındaki rakibi karşısına formda ve moralli çıkacak. Fransa Ligue 1’de 25. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Ajaccio düşme hattından kurtulmayı başaramadı. 6 galibiyet, 3 beraberlik, 16 mağlubiyet yaşayan konuk ekip, 21 puanla 17. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta Troyes’e karşı alınan 2-1’lik galibiyet, düşme hattından kurtulmaları için yeterli olmadı. 3 hafta boyunca mağlubiyetlerden kurtulamayan Ajaccio, geçtiğimiz hafta kötü gidişata son vermeyi başarırken, bu hafta düşme hattından kurtulmak için mücadele edecek. Sezonun ilk yarısında Reims’i iç sahada konuk etmiş ve mağlubiyetten kurtulmayı başaramamışlardı. Bu kez 16 maçtır bileği bükülmeyen rakibi karşısında galibiyet arayacaklar. Reims, Fransa Ligue 1’de son 16 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurdu. Ligin en uzun yenilmezlik serisiyle taraftarı önüne çıkacak olan Reims, Ajaccio engelini galibiyetle geçmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.92

intobet Bahis Oranı: 5.97