Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Manchester United İddaa Tahmini 05.03.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün son maçı. Manchester United deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Liverpool ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Liverpool galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.75, Manchester United galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Liverpool Çıkışa Geçti

Liverpool, Premier Lig’de son haftalarda önemli puanlar topladı. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’da erteleme maçında Wolverhampton’ı konuk eden Jurgen Klopp’un öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Van Dijk ve Mohamed Salah’ın golleriyle 3 puanı alan Liverpool, Avrupa umutlarını devam ediyor. İlk 4 hattı ile aradaki puanı 6’ya indiren Liverpool’un üstelik 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu ise Anfield’da Manchester United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago, Luis Diaz, Arthur ve Joe Gomez’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’da Moraller Yerinde

Manchester United’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Lig Kupası finalinde Newcastle United ile karşı karşıya gelen Erik ten Hag’ın ekibi maçı 2-0 kazandı ve Lig Kupası’nda şampiyon oldu. 6 yıllık aranın ardından kupa kazanmayı başaran Manchester United, Premier Lig ve FA Cup’da da yoluna devam ediyor. Hafta içi FA Cup’da West Ham’kı 3-1 ile geçen Manchester United, tur atlayan taraf oldu. Premier Lig’de de şampiyonluk şansları az da olsa devam ediyor. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak Manchester United’da Anthony Martial, Donny Van De Beek ve Christian Eriksen’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Manchester United Maç Bilgileri

Liverpool – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Luis Diaz, Arthur ve Joe Gomez’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Anthony Martial, Donny Van De Beek ve Christian Eriksen’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de hafta içi erteleme maçında Wolverhampton ile karşılaştı. Anfield’da rakibini 2-0 mağlup eden Liverpool, son 4 maçında 10 puan topladı ve Avrupa umutlarını devam ettirdi. Manchester United ise bildiğimiz gibi Lig Kupası’nda şampiyon oldu. Newcastle United’ı 2-0 ile geçtiler. Hafta içi ise FA Cup’da West Ham’ı 3-1 mağlup eden Manchester United’da moraller yerinde. Bol gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, müthiş bir galibiyet aldı. Anfield’da Manchester United’ı 7 golle geçtiler.