LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Athletic Bilbao İddaa Tahmini 05.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Karşılaşma sat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Rayo VallecanoAthletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.98, beraberlik 3.20, Athletic Bilbao kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Deplasmanda Kaybetti

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Cadiz deplasmanına konuk olan Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Rayo Vallecano, Avrupa umutlarını sürdürmek istiyor. Son 3 maçta da puan kaybı yaşayan Rayo Vallecano, bu hafta Vallecas’da Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da savunmadan Alejandro Catena’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Athletic Bilbao’da Moraller Bozuk

Athletic Bilbao’da kötü gidişat devam ediyor. 2 hafta önce Atletico Madrid deplasmanında 1-0 kaybeden Bask ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise San Mame Barria’da da puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Girona’ya 3-2 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, Avrupa umutlarını da azaltmaya başladı. Geçen hafta Villarreal ve Osasuna’nın kazandığı haftada puan kaybı yaşamaları moralleri bozdu. Bu hafta Athletic Bilbao’da Ander Herrera, Jon Morcillo ve Nico Williams sakat. Yeray Alvarez ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da savunmadan Alejandro Catena’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Athletic Bilbao’da Ander Herrera, Jon Morcillo ve Nico Williams sakat. Yeray Alvarez ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, son haftalarda La Liga’da üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Girona’ya 3-2 mağlup oldular. Bir önceki hafta ise Atletico Madrid deplasmanında kaybetmişlerdi. Rayo Vallecano ise Cadiz deplasmanından puan çıkartamadı. Geçen hafta rakibine 1-0 kaybettiler. 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadıklarını belirtelim. Her iki takımda güven vermiyor. Vallecas’da bu hafta gollere yöneleceğim. Hem Rayo Vallecano hem de Athletic Bilbao skor üretir. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Her iki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.