LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Real Madrid İddaa Tahmini 05.03.2023

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Real Betis evinde, Real Madrid ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından seyredebilirsiniz.

Real Betis ile Real Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Real Betis galibiyetinin 4.45, beraberlik tercihinin 3.95, Real Madrid galibiyetinin ise 1.78 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Betis’den Üst Üste Galibiyetler

Real Betis, La Liga’da üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta son sıradaki Elche’nin konuğu olan Real Betis, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Elche karşısında 2-0 geriye düşen Manuel Pellegrini’nin ekibi 60. dakikada sonra rakibin 10 kişi kalmasını da fırsata çevirdi ve maçı 3-2 kazanmayı başardı. La Liga’da üst üste 3. galibiyetini alan Real Betis’in ilk 4 umutları da devam ediyor. Bu hafta Benito Villamarin’de Real Madrid’i konuk edecek Real Betis’de Juan Cruz ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid Çıkış Arıyor

Real Madrid’in son dönemde göstermiş olduğu performans eleştiri konusu olmaya başladı. Atletico Madrid ve Barcelona maçlarından galibiyet çıkartamayan Real Madrid’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, lider Barcelona’nın 5 puan gerisinde. Hafta içi de Kral Kupası’nda ise Barcelona’yı konuk eden Carlo Ancelottini’nin ekibi mücadeleyi 1-0 kaybetti ve final şansını zora soktu. La Liga’da bu hafta Real Betis deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Real Madrid’de Luka Modric kart cezalısı.

Real Betis – Real Madrid Maç Bilgileri

Real Betis – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Juan Cruz ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid’de Luka Modric kart cezalısı.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Toni Kroos, Federico Valverde, Dani Ceballos, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da geçen hafta Atletico Madrid karşısında 2 puan bıraktı. Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldılar. 1 puanı zor kurtardılar diyebiliriz. Real Betis ise ligde üst üste 3 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçen hafta Elche deplasmanında 2-0 geriden gekip 3-2 kazanmayı başardılar. Son 3 maçını da kazanan Real Betis’de moraller yerinde. Real Madrid’in kazanması gereken bir maç. Olası bir puan kaybında şampyonluk şansları iyice azalacak. Real Madrid’den bu hafta galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, lider Barcelona’nın 9 puan gerisine düştü. Real Betis ile golsüz berabere kaldılar.