Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Fulham İddaa Tahmini 06.03.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Brentford Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 2.05, beraberlik 3.65, Fulham kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Brentford’da Avrupa Umutları

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı 1 puan ile kapattı. İç sahada Crystal Palae’ı konuk eden Brentford, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Thomas Frank’ın ekibi 1 puanı ise son dakikada kurtardı. Vitaly Janelt’in uzatma dakikalarında attığı golle kaybetmeyen Brentford, Premier Lig’de yenilmezlik serisini ise 10 maça çıkartmış oldu. Bu hafta ise iç sahada Fulham ile karşı karşıya gelecekler. Brentford’un kazanması halinde Avrupa umutları iyice artacak. Maç öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha’nın sakatlığı sürüyor.

Fulham’da Hedef Galibiyet

Fulham, Premier Lig’de üst üste 4 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Marco Silva’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldı. Manor Solomon’un son haftalardaki golleriyle önemli puanlar toplayan Fulham, Premier Lig’de 7. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Tom Cairney ve Layvin Kurzawa sakat. Joao Palhinha ise kart cezalısı.

Brentford – Fulham Maç Bilgileri

Brentford – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Thomas Strakosha’nın sakatlığı sürüyor. Fulham’da Tom Cairney ve Layvin Kurzawa sakat. Joao Palhinha ise kart cezalısı.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Brentford’un yenilmezlik serisi 10 maça çıktı. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Fulham ise Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçta 8 puan toplayan Fulham ilk 4 hattının sadece 6 puan gerisindeler. Her iki takımda da kaliteli ayaklar var. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. 5 golün atıldığı maçta gülen taraf Brentford oldu.