Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Cremonese Maç Tahmini 06.03.2023

6 Mart Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Cremonese karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Sassuolo galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Cremonese galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Sassuolo Deplasmanda Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 haftayı 7 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 27 puanla 14. sırada yer aldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, üst üste 8 maçta puan kaybı yaşayarak küme düşme hattının içerisine girerken, son haftalarda yükselişe geçmeyi başardı. Son 6 haftada sadece lider Napoli’ye galibiyet şansı tanıyan ev sahibi, geri kalan 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Son olarak geçtiğimiz hafta Lecce deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Sassuolo, düşme hattıyla puan farkını 10’a çıkardı. Lecce karşısında iyi bir savunma performansı ortaya koyan ev sahibi, Kristian Thorstvedt’in golüyle galibiyete uzandı. Sassuolo son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, sadece lidere karşı skor üretmeyi başaramadı.

Cremonese 23 Hafta Sonra Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Roma’ya karşı aldı. Davide Ballardini ve öğrencileri, Roma karşısında büyük bir sürprize imza atarken, 23 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte en alt sıradan kurtulmayı başardılar. İlk 23 haftadan sadece 9 puan toplayabilen Cremonese, Roma galibiyetiyle birlikte Sampdoria’nın üzerine çıkmayı başardı. Kümede kalma mücadelesini sürdüren ligin yeni temsilcisi, İtalya Kupası’nda ise büyük sürprizlere imza attı. Yarı Final biletini Ternana, Modena, Napoli ve Roma’yı eleyerek aldılar. Kupa etkisini uzun süre sonra İtalya Sere A Ligi’ne taşıyan Cremonese, bu hafta düşme hattına en yakın rakiplerinden Sassuolo’ya deplasmanda konuk olacak.

Sassuolo – Creomenese Maç Bilgileri

Sassuolo – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo cephesinde Domenico Berardi kart cezalısı. Jeremy Toljan’ın ise sakatlığı devam ediyor. Cremonese’de Alex Ferrari kart cezalısı.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Ruan, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta yükselişe geçmeyi başaran Sassuolo ve 23 hafta sonra galip gelmeyi başaran Cremonese, karşı karşıya geliyor. Galibiyet hedefindeki iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Mücadelede tam 5 gol atılırken, Sassuolo iç sahada 3 golle galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.