UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Milan İddaa Tahmini 08.03.2023

8 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında, Tottenham ile Milan karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, Tottenham galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.58, Milan galibiyetine ise 4.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.72, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 3.38 oran kazandırıyor.

Tottenham İç Sahada Etkili

Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi mağlubiyetinin ardından, İngiltere Premier Lig’de istikrardan uzak performans grafiğini beklenmedik puan kayıplarıyla sürdürdü. Devler sahnesinde son 4 maçından 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak D Grubu’nu lider tamamlayan Conte ve öğrencileri, Son 16 eşleşmesinin ilk maçından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İtalya deplasmanında Milan engeline takılan Tottenham, iç sahada kazanmak zorunda. Ev sahibi İngiltere Premier Lig’de son 8 haftanın 4’ünde mağlup olurken, 4 galibiyet aldı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Wolves deplasmanından mağlubiyetle döndüler. Milan karşısında çıkacakları rövanş öncesinde alınan yenilgi, moralleri bozdu. Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 3 iç saha maçından 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Tottenham, taraftarı önünde daha iyi oynuyor.

Milan Tur Kapısını Araladı

Milan’da galibiyet serisi sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır gol yemeden kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Tottenham’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Milan, Tottenham deplasmanı öncesinde Fiorentina engeline takıldı. İtalya Serie A Ligi’nde 25. haftayı 2-1’lik mağlubiyetle noktaladılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçtır kazanan Pioli ve öğrencileri, Tottenham karşısında ilk maçı erken bir golle kazanırken, tur için büyük bir avantaj sağladı. Gol perdesini henüz 6. dakikada Brahim Diaz açtı. Öne geçtikten sonra iyi bir savunma performansı sergileyen Milan, Londra deplasmanında boy gösterecek. Konuk ekibe deplasmanda beraberlik tur bileti için yetiyor. Fiorentina’ya karşı verdikleri 90 dakikalık mücadelede, konuk ekibin aklının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olduğu gözle görülür biçimdeydi. Ligde şampiyonluk şansı kalmayan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor.

Tottenham – Milan Maç Bilgileri

Tottenham – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris ve Ryan Sessegnon’un sakatlıkları bulunuyor. Eric Dier ise kart cezalısı.

Tottenham'ın 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane.

Milan'ın ilk 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomoro, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Sergino Dest, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rafael Leao, Ante Rebic, Oliver Giroud.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Tottenham ve Milan, ligde aradığı başarıyı bulamadı gözünü Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletine dikti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında tur biletinden kolay vazgeçmeyeceğini ve 90 dakika boyunca iyi bir hücum performansı sergileyeceğini düşünüyorum. İlk maçın aksine rövanşta taraflar çok daha iyi hücum performanslarıyla, 2.5 gol barajını aşacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham 10 kişi kaldığı iç saha mücadelesinde, galibiyet hedefine ulaşamadı. Milan’a deplasmanda beraberlik yeterken, Pioli ve öğrencileri İngiltere deplasmanından istediğini aldı.