UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Union Saint-Gilloise İddaa Tahmini 09.03.2023

Union Berlin sahasında Union Saint-Gilloise‘yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu‘nun ilk maçı, 9 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Alte Forsterei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Union Berlin galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.75, Union Saint-Gilloise galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. 

Union Berlin İddiasını Sürdürüyor

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda liderliği Union Saint-Gilloise’ye kaptıran Union Berlin, Play Off Turu’nu geçerek, bir kez daha Union Saint-Gilloise’nin rakibi olmayı başardı. 6 haftalık fisktürden 4 galibiyet, 2 yenilgi alan ev sahibi, ilk 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 4 maçını kazanarak tur atladı. Son 16 Turu Play Off eşleşmesinde ise Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Ajax ile karşı karşıya gelen Urs Fischer’in öğrencileri, deplasmanda alınan golsüz beraberliğin ardından, rövanştan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Avrupa Ligi’nde başarılı olan Union Berlin, Almanya Bundesliga’da ise liderlik şansını iyi değerlendiremedi. Son 3 haftanın 2’sinde lider olma şansı yakalayan ekip, 3 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla, liderin 5 puan gerisine düştü. Rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor.

Union Saint-Gilloise’de Hedef Galibiyet

Karel Geraerts önderliğinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Union Saint-Gilloise, Belçika Jüpiler Ligi’nde ise zirve takibini sürdürüyor. D Grubu’nda ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, sadece son maçta Union Berlin’e kaybetti. Rakibine deplasmanda üstünlük kuran Union Saint-Gilloise, iç sahada ise mağlup oldu. Liderlik koltuğunu garantiledikten sonra ilk mağlubiyetini yaşayan konuk ekip, harika bir Avrupa performansı sergiledi. Belçika Jüpiler Ligi’nde ise zirve takibini 8 puan geride sürdürüyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Eupen’i mağlup etmeyi başardılar. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen konuk ekip, bir kez daha Union Berlin deplasmanında galibiyet arayacak.

Union Berlin – Union Saint-Gilloise Maç Bilgileri

Union Berlin – Union Saint-Gilloise Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Union Saint-Gilloise cephesinde Jose Rodriguez ve Dennis Eckert’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Siebe Van Der Heyden, Ismaël Kandouss, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Teddy Teuma, Simon Adingra, Senne Lynen, Victor Okoh Boniface, Dante Vanzeir.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi başarılarının yanı sıra, kendi liglerinde zirve takibini sürdürmeyi başaran Union Berlin ve Union Saint-Gilloise karşı karşıya geliyor. D Grubu’nda daha önce karşılaşan iki takımın, Son 16 eşleşmesinin ilk maçında etkisini sürdüreceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.89

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gole ev sahipliği yapan mücadelede, iki takımda tura harika hücum performanslarıyla damga vurdu. Union Berlin ve Union Saint-Gilloise, 3 ‘er gole imza attığı mücadeleden, beraberlikle ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.