sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.03.2023

9 Mart Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 mücadeleleri sahne alacak. 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Union Berlin – Union Saint-Gilloise: KGVAR, 1.89 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; Union Berlin sahasında Union Saint-Gilloise’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçı, 9 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda liderliği Union Saint-Gilloise’ye kaptıran Union Berlin, Play Off Turu’nu geçerek, bir kez daha Union Saint-Gilloise’nin rakibi olmayı başardı. 6 haftalık fisktürden 4 galibiyet, 2 yenilgi alan ev sahibi, ilk 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 4 maçını kazanarak tur atladı. Son 16 Turu Play Off eşleşmesinde ise Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Ajax ile karşı karşıya gelen Urs Fischer’in öğrencileri, deplasmanda alınan golsüz beraberliğin ardından, rövanştan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Avrupa Ligi’nde başarılı olan Union Berlin, Almanya Bundesliga’da ise liderlik şansını iyi değerlendiremedi. Son 3 haftanın 2’sinde lider olma şansı yakalayan ekip, 3 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla, liderin 5 puan gerisine düştü. Rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. Karel Geraerts önderliğinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Union Saint-Gilloise, Belçika Jüpiler Ligi’nde ise zirve takibini sürdürüyor. D Grubu’nda ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, sadece son maçta Union Berlin’e kaybetti. Rakibine deplasmanda üstünlük kuran Union Saint-Gilloise, iç sahada ise mağlup oldu. Liderlik koltuğunu garantiledikten sonra ilk mağlubiyetini yaşayan konuk ekip, harika bir Avrupa performansı sergiledi. Belçika Jüpiler Ligi’nde ise zirve takibini 8 puan geride sürdürüyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Eupen’i mağlup etmeyi başardılar. İki kulvarda birden harika performanslar sergileyen konuk ekip, bir kez daha Union Berlin deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi başarılarının yanı sıra, kendi liglerinde zirve takibini sürdürmeyi başaran Union Berlin ve Union Saint-Gilloise karşı karşıya geliyor. D Grubu’nda daha önce karşılaşan iki takımın, Son 16 eşleşmesinin ilk maçında etkisini sürdüreceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Juventus – Freiburg: KGVAR, 1.88 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Juventus sahasında Freiburg’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçı 9 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde haftayı derbi mağlubiyetiyle kapattı. Roma deplasmanına 4 haftalık galibiyet serisiyle konuk olan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, seriyi 1-0’lık mağlubiyetle kaybetti. Puan silme cezasının ardından yeniden yükselişe geçen Juventus, 25 hafta sonunda 7. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi serüveninde ise Nantes engelini geçmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından, Nantes karşısına çıkan JUVE, ilk maçta alınan berberliğin ardından, rövanşı Di Maria’nın harika performansıyla kazandı. Tecrübeli yıldız 3 golle takımını galibiyete taşırken, ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk hayallerinden kolay kolay vazgeçmeyeceğini bizlere gösterdi. Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almayı başaran Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise mağlubiyete yer vermedi. G Grubu’nda 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran konuk ekip, Nantes, Qarabağ ve Olympiakos’u gerisinde bıraktı. Attığı 13 golle 14 puan toplamayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Avrupa’nın şuana kadarki en iyi performanslarından birini sergilemeyi başaran Freiburg, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibini 7 puan geride sürdürüyor. Son 4 haftada mağlubiyete yer vermeyen Christian Streich’in öğrencileri, 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Freiburg harika bir sezon geçirirken, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Konuk ekip zorlu Juventus deplasmanında galibiyet arayacak. Bu sezonki performans grafiklerini incelediğimizde, Freiburg kazanacak güçte. Rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çeviren Juventus, Avrupa serüveninde 2 maça çıkarken, mağlubiyete yer vermedi. Freiburg ise gruplarda namağlup bir performans sergiledi. İki takımda Avrupa sahnesindeki başarısını sürdürecek ve zorlu eşleşmede skor üretmeyi başaracaktır.

Bayer Leverkusen – Ferencvaros: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; EXXEN platformundan 9 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Ferencvaros karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmek zorunda kalan Bayer Leverkusen, Son 16 Turu Play Off eşleşmesinde Monaco engelini geçmeyi başardı. Xabi Alonso ve öğrencileri, iç sahada alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, Fransa deplasmanında 90 dakikayı 3-2’lük üstünlükle tamamlarken, seri penaltılarla tur atlamayı başardı. Harika bir geri dönüş örneği gösteren Bayer Leverkusen, bu kez Ferencvaros karşısında tur bileti arayacak. Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, 9. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Herth Berlin’i mağlup etmeyi başaran ve 4 gole imza atan Bayer Leverkusen, lig galibiyetiyle güven tazeledi. Rotasını Avrupa’ya çeviren ev sahibi, Ferencvaros karşısında kazanarak, avantajlı konuma geçmek istiyor. Macaristan Ligi’nin lideri Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor. Macaristan Ligi’ni domine etmeyi başaran Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, ligde 13 maçtır mağlubiyete yer vermedi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise liderlik ipini göğüslemeyi başaran konuk ekip, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. En yakın rakibi Monaco’ya averaj farkıyla üstünlük kurmayı başaran ve liderlik ipini göğüsleyen Ferencvaros, 6 maçta 8 gol atarken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Savunma zafiyetleriyle ön plana çıkan konuk ekip, zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında galibiyet arayacak. 13 haftadır Macaristan Ligi’nde mağlubiyete yer vermeyen ve H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Ferencvaros, kolay lokma olmadığını ispatladı. İki takımda bu sezon iki kulvarda birden skor üretmekte zorlanmazken, kalesini gole kapatmakta zorlandı. Son haftalarda yükselişe geçen Bayer Leverkusen ve Ferencvaros eşleşmesinin ilk maçında, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.14

intobet Bahis Oranı: 9.69