İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Getafe İddaa Tahmini 10.03.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Cadiz’e konuk olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Cadiz ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 2.50, beraberlik 3.00, Getafe kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış. 

Cadiz İç Sahada Kazanıyor

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 La Liga maçında 4 puan toplayan Sergio Gonzelez’in öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Nuevo Mirandilla’da ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan Cadiz, taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanarak dikkat çekti. Bu hafta Getafe’yi konuk edecek Cadiz’de Jon Ander Garrido, Jose Mrai ve Joseba Zaldua sakat olan isimler.

Getafe’den 3 Puan

Getafe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Girona’yı konuk eden Quique Flores’in öğrencileri, karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Alfonso Perez’de bir önemli galibiyet daha alan Getafe, La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattındaki rakiplerinin mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Getafe, düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Bu hafta ise Nuevo Mirandilla’da Cadiz’in konuğu olacaklar. Getafe’nin kazanması halinde, kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde edeceğini belirtelim.

Cadiz – Getafe Maç Bilgileri

Cadiz – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Jon Ander Garrido, Jose Mrai ve Joseba Zaldua sakat olan isimler.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Cadiz, geçen hafta sürpriz bir beraberlik aldı. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad ile golsüz berabere kaldılar. Nuevo Mirandilla’da ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan Cadiz’in taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazandığını belirtelim. Getafe ise Girona engelini 3-2 ile geçti. Enes Ünal önderliğinde önemli bir galibiyet aldılar. Her iki takımda La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Kazanan takım kümede kalma yolunda önemli bir virajı geride bırakacak. Nuevo Mirandilla’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.01

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.30

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…