Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bochum Maç Tahmini 10.03.2023

Almanya Bundesliga‘nın 24. hafta fikstüründe, Köln ile Bochum karşı karşıya gelecek. 10 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Köln galibiyetine 1.67, beraberliğe 4.16, Bochum galibiyetine ise 4.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Köln Skor Üretmekte Zorlandı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 23 haftayı 6 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Köln, topladığı 27 puanla kendisine 12. sırada yer buldu. Düşme hattının 8 puan gerisinde yoluna devam eden Steffen Baumgart’ın öğrencileri, son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Stuttgart ve Wolfsburg karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise zirve takibindeki Union Berlin ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Puan kayıplarının devam etmesine rağmen, sergilenen futbol ev sahibini umutlandırdı. Son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaramayan Köln, skor üretmekte zorluk çekiyor. Deplasmanda ligin en zayıf performanslarından birini sergileyen sadece 1 kez dış sahada galip gelmeyi başarırken, iç sahada ise 5 galibiyete imza attı. Taraftarı önünde etkili olmayı başaran Köln, ligin en zayıf halkası Bochum’u evinde mağlup etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Bochum deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibinin, iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Köln düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Bochum Dipten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı Bayern Münih, Freiburg, Werder Bremen ve Schalke 04 karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Bochum, yoluna en zayıf halka olarak devam ediyor. Thomas Letsch önderliğinde dipten kurtulamayan konuk ekip, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 23 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 16 mağlubiyet yaşayan Bochum, kalesinde tam 56 gole engel olmayı başaramazken, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaramayan Bochum, kalesinde ise 10 gol gördü. Köln deplasmanına çıkacak olan Bochum, kötü gidişata 3 haftadır puan kaybı yaşayan rakibi karşısında son vermek istiyor.

Köln – Bochum Maç Bilgileri

Köln – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Andersson, Uth, Pedersen, Dietz, Killian ve Thielmann’ın sakatlıkları devam ediyor. Bochum’da ise Simon Zoller’in sakatlığı devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Jordi Osei-Tutu, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Köln, Bochum karşısında iç saha etkisine güveniyor. Geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanında alınan beraberlikle umutlanan Köln, düşme hattına bir adım daha yaklaşmayacak ve Bochum engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum 90 dakika boyunca oyuna ağırlığını koydu. Deplasmanda rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, Köln’e gol şansı tanımadı.