Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Lyon İddaa Tahmini 10.03.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 27. hafta heyecanı 10 Mart Cuma akşamı tek mücadeleyle başlıyor. Lille sahasında Lyon‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak karşılaşma, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.72, beraberliğe 3.21, konuk ekibe ise 3.25 oran veriyor.

Lille Üst Sıra Takibinde

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Lens deplasmanına konuk olan Lille, kalesine gelen ilk ve tek isabetli şutla 1-0 geriye düşerken, ikinci yarıda oyundaki etkisini arttırabildi ve Jonathan David’in golüyle skoru eşitledi. Daha üstün bir futbol ortaya koymasına karşın, puan kaybına engel olamayan Fonseca’nın öğrencileri, son 3 haftadan 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Son 3 haftalık performans grafiği, Lille cephesinde sezonun özeti niteliğindeydi. Ev sahibi bu sezon bir türlü istikrar sağlamayı başaramazken, 27. haftaya 6. sırada giriyor. 26 haftadan 13 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyet alan Lille, kalesinde gördüğü 33 gole karşılık, rakip filelere 46 gol gönderdi. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında ezeli rakibi Lyon’u konuk edecek.

Lyon Kolay Maç Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Lorient’i sahasında konuk eden Lyon, evinde golsüz beraberliğe razı geldi. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Laurent Blanc’ın öğrencileri, son 7 haftalık fikstürde sadece Auxerre deplasmanından mağlubiyetle dönerken, geri kalan 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Teknik adam değişikliğinin ve devre arası transferlerinin ardından daha iyi performanslar sergilemeye başlayan Lyon, 10. sırada kendisine yer buldu. 11 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşayan konuk ekip, 39 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde 28 gole engel olamadı. Üst sıra takibini sürdüren Lyon, bitime 12 hafta kala seri galibiyetler almak zorunda. Bu sezon Avrupa’dan uzak kalan konuk ekip, aynı başarısızlığı tekrarlamamak istiyor.

Lille – Lyon Maç Bilgileri

Lille – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Ismaily, Tiago Djalo ve Bafode Diakite’nin sakatlıkları devam ediyor. Lyon’da ise Jerome Boateng, Alexandre Lacazette, Thiago Mendes ve Malo Gusto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Andre Gomes, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Lille ve Lyon galibiyet adına güven vermedi. Üst sıra takibini sürdüren taraflar, bitime 12 hafta kala karşı karşıya gelirken, kazanarak üst sıraları bırakmak istemiyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Lille ve Lyon karşılaşmada 3’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.