Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Kayserispor Bahis Tahmini 11.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Antalyaspor iç sahada, Kayserispor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.41, beraberlik tercihinin 3.56, Kayserispor galibiyetinin ise 3.09 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Alt Sıralarda

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi, mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda oyun anlamında pek güven vermeyen Nuri Şahin’in ekibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattı ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı sürüyor.

Kayserispor 3 Maç Sonra Kaybetti

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor’un 3 maçlık mağlubiyet serisi de sona erdi. Süper Lig’de orta sıralarda bulunan Çağdaş Atan’ın öğrencileri bu hafta Antalyaspor’un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Kayserispor, deplasmanda da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Lionel Carole’un sakatlığı sürüyor.

Antalyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı sürüyor. Kayserispor’da Lionel Carole’un sakatlığı sürüyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Fredy, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Sam Larsson

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, Mame Thiam, İlhan Parlak

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında 3-1 kaybettiler. Kötü bir performans gösteren Akdeniz ekibi özellikle savunmada da ciddi hatalar yaptı. Kayserispor ise Fenerbahçe’ye 2-1 kaybetti. Mağlubiyete rağmen iyi bir direnç gösterdiler. Son haftalarda hücumda da üretken olduklarını belirtelim. Gollü bir maç bekliyorum. Hem Antalyaspor hem de Kayserispor skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor farka gitti. Kayserispor’u 4 golle geçtiler ve düşme hattından uzaklaştılar.